RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#73455  Szerző: mlaszlo

olvaso1 írta: Persze ez már a Class és a NEO-nál is így volt.
Köszi, erre nem emlékeztem. Egyelőre nehezen tudom elképzelni, hogy 2014. decemberében lekapcsolják az analóg rádió adásokat. TV esetében ugye lehet venni külön digitális vevőt, ami a tv-hez csatlakoztatható, de rádiónál gondolom ez nem ilyen egyszerű a kisebb, illetve ún. konyhai rádióknál.
 #73420  Szerző: RadiosJani

DWC írta:
RadiosJani írta:Meg különben is. Ne csak a régiek csináljanak akármit is. Hajrá akármi, ha nem jó, akkor tanácsokat is lehet adni, hogy TÉNYLEG jó rádiók születhessenek. Siófokra is ráfér! A tanács és a rádió is!
A piacnak meg a felhozatalnak se biztos, hogy ártana a vérfrissítés. De nem úgy néz ki, hogy ezek a linkek komoly dolgokat takarnak. De majd minden kiderül a maga idejében.
Jó persze. Nem úgy indul ahogy "elvárnák" na de milyen alapon támaszt bárki elvárást a többivel szemben? Látni olyan működő rádiókat amik ezeknél is silányabb megjelenéssel élnek. Én drukkolok ezeknek is, jól lehet azért is mert hasonló esetben vagyok és az egyikhez közöm is van.
 #73402  Szerző: DWC

RadiosJani írta:Meg különben is. Ne csak a régiek csináljanak akármit is. Hajrá akármi, ha nem jó, akkor tanácsokat is lehet adni, hogy TÉNYLEG jó rádiók születhessenek. Siófokra is ráfér! A tanács és a rádió is!
A piacnak meg a felhozatalnak se biztos, hogy ártana a vérfrissítés. De nem úgy néz ki, hogy ezek a linkek komoly dolgokat takarnak. De majd minden kiderül a maga idejében.
 #73397  Szerző: szemilan

mlaszlo írta:Néztem a pályázati hirdetményeket és következőn kissé meglepődtem:
A Pályázati Felhívás útján elnyert médiaszolgáltatási jogosultság a műsorterjesztés és a digitális átállás szabályiról szóló 2007. évi LXXIV. (a továbbiakban: Dtv.) 38. § (2) bekezdésében a rádióműsorok terjesztése digitális átállásának céldátumára tekintettel 2014. december 31. napjáig, vagy ugyanezen rendelkezésben rögzített együttes feltételek teljesülésétől függő hosszabb időtartamra, de legfeljebb 7 évre szólnak

Digitális átállás? Erről csak én maradtam le? Volt ilyen célkitűzés rádióknál is?
Persze ez már a Class és a NEO-nál is így volt.
 #73384  Szerző: mlaszlo

Néztem a pályázati hirdetményeket és következőn kissé meglepődtem:
A Pályázati Felhívás útján elnyert médiaszolgáltatási jogosultság a műsorterjesztés és a digitális átállás szabályiról szóló 2007. évi LXXIV. (a továbbiakban: Dtv.) 38. § (2) bekezdésében a rádióműsorok terjesztése digitális átállásának céldátumára tekintettel 2014. december 31. napjáig, vagy ugyanezen rendelkezésben rögzített együttes feltételek teljesülésétől függő hosszabb időtartamra, de legfeljebb 7 évre szólnak

Digitális átállás? Erről csak én maradtam le? Volt ilyen célkitűzés rádióknál is?
 #73331  Szerző: RadiosJani

Meg különben is. Ne csak a régiek csináljanak akármit is. Hajrá akármi, ha nem jó, akkor tanácsokat is lehet adni, hogy TÉNYLEG jó rádiók születhessenek. Siófokra is ráfér! A tanács és a rádió is!
 #73330  Szerző: Milán

Valamit el kell indítani itt is, mivel 4éve semmi sincs, majd most...
 #73298  Szerző: TG

LuciFerko írta:gondolom mindenki azt mondja: "na majd én!"
Nem tudják mibe vágják a fejszéjüket...
Nagy frekit csak a csókosok kapnak, a kisközösök meg szerintem úgy vannak, hogy majd megleszünk a pályázati pénzből..de az sem egyszerű dolog..meg is kell nyerni, el is kell számolni vele..
 #73291  Szerző: LuciFerko

gondolom mindenki azt mondja: "na majd én!"
 #73280  Szerző: szemilan

LuciFerko írta:sok évig senkit sem érdekelt, most meg mindenki rádiózni akar :D
Pont most?? És ennyien?? Értem én, hogy most lesznek a pályázatok, de akkor is. Sorra húzzák le a rolót a meglévők.
  • 1
  • 292
  • 293
  • 294
  • 295
  • 296
  • 542