http://www.facebook.com/pages/Green-FM/ ... 699?ref=ts
Green FM a Facebook-on Budapest FM 88.1 jelzővel, bevonták az engedélyt és most új néven újrapályáztak vagy mi?
chromsix írta:Nekem nincs problémám a Face és a Rise zenei kínálatával. Szeretem hallgatni mindkettőt!csokie írta:MIKOR LESZ VÉGRE MÁR EGY NORMÁLIS ELEKTRONIKUS RÁDIÓ MAGYARORSZÁGON?Tényleg kíváncsi lennék arra, ha leírnátok ki mit várna el egy normális elektronikus rádiótól. Milyen zenék? Milyen műsorok? Milyen műsorvezetők? Csak zene és kevés szöveg, vagy másképp? Szerintem az "Álomrádió" topikba írjatok, ott a helye. Lássuk mi a baj a Face és Rise zenei kínálatával hátha tudunk építeni és nem csak kritizálni!
csokie írta:MIKOR LESZ VÉGRE MÁR EGY NORMÁLIS ELEKTRONIKUS RÁDIÓ MAGYARORSZÁGON?Tényleg kíváncsi lennék arra, ha leírnátok ki mit várna el egy normális elektronikus rádiótól. Milyen zenék? Milyen műsorok? Milyen műsorvezetők? Csak zene és kevés szöveg, vagy másképp? Szerintem az "Álomrádió" topikba írjatok, ott a helye. Lássuk mi a baj a Face és Rise zenei kínálatával hátha tudunk építeni és nem csak kritizálni!
admin írta:Először valóban Green FM néven akartak elindulni a tulajdonos egyik új taxiszolgáltatását megtámogatva a 88.1-en, csak aztán valaki jobbnak látta a fenntartható fejlődési vonalnál a női hallgatók megcélzását, így indult nőnapon a Radio Face.De párhuzamosan minek 2 weboldal 2 különböző rádió névvel?? Illetve ugyanígy 2 facebook oldal is és a green fm-es facebook oldalon ezt írták ki tegnap: "Green FM
Ez eddig rendben is volt és meg voltam győződve arról, hogy a greenfm.hu-ra csak véletlenül került ki a honlap (pl a webes cég kitette, amint elképszítette, annak ellenére, hogy visszalépett a megrendelő, mert valaki betépett, vagy jó referenciának, passz), de már valódi Facebook oldaluk is van, annak ellenére, hogy a greenfm.hu-n lévő Facebook modul csak egy demo kép.
Műsor-/médiaszolgáltatási engedély meg nincs.
Remélem nem szúrnak ki nagyon az ezen a MUNKAHELYEN dolgozó, kiváló rádiós szakemberekkel ezek a BETEG EMBEREK.