RADIOSITE Fórum

• Radio Face

#73565  Szerző: csokie

Ma is bekapcsolom, tuc-tuc-tuc-tuc-tuc-tuc ének semmi. Végképp elpártoltam ettől a rádiótól. De már lassan az összestől...
 #73561  Szerző: djlacee

Mi a hiba? Az elején még úgy volt, hogy Green FM néven indul.
 #73560  Szerző: Milán

WTF??

domain: radioface.hu
org: org_name_eng:
Green FM Média Kft.
org: org_name_hun:
Green FM Média Kft.
address: Hungária krt
83
address: 1143 Budapest
address: HU
hun-id: 0992244590
admin-c: 2001713130
tech-c: 2000594206
zone-c: 2000594206
nameserver: ns.mw1.hu
nameserver: ns.mw2.hu
registered: 2011.03.19
00:00:39
changed: 2011.05.11
14:49:22
registrar: 1000304434
person: Veres István
hun-id: 2001713130
 #73542  Szerző: asr27

chromsix írta:
csokie írta:MIKOR LESZ VÉGRE MÁR EGY NORMÁLIS ELEKTRONIKUS RÁDIÓ MAGYARORSZÁGON?
Tényleg kíváncsi lennék arra, ha leírnátok ki mit várna el egy normális elektronikus rádiótól. Milyen zenék? Milyen műsorok? Milyen műsorvezetők? Csak zene és kevés szöveg, vagy másképp? Szerintem az "Álomrádió" topikba írjatok, ott a helye. Lássuk mi a baj a Face és Rise zenei kínálatával hátha tudunk építeni és nem csak kritizálni!
Nekem nincs problémám a Face és a Rise zenei kínálatával. Szeretem hallgatni mindkettőt!
 #73541  Szerző: chromsix

csokie írta:MIKOR LESZ VÉGRE MÁR EGY NORMÁLIS ELEKTRONIKUS RÁDIÓ MAGYARORSZÁGON?
Tényleg kíváncsi lennék arra, ha leírnátok ki mit várna el egy normális elektronikus rádiótól. Milyen zenék? Milyen műsorok? Milyen műsorvezetők? Csak zene és kevés szöveg, vagy másképp? Szerintem az "Álomrádió" topikba írjatok, ott a helye. Lássuk mi a baj a Face és Rise zenei kínálatával hátha tudunk építeni és nem csak kritizálni!
 #73540  Szerző: csokie

Nekik nem szabad frekvenciát nyerniük. Úgy ahogy a régi Roxy tulajdonosainak sem. Normális, tiszta, átlátható, rugalmas, piaci igényekhez alkalmazkodott új Dance rádiót a népnek! Ja és nem mellesleg szeresse is az ember hallgatni, ne csak azért legyen hogy szóljon valami, vagy mert nincs más...
 #73539  Szerző: markfelt

Azt hiszem az előző hozzászólásom utolsó két szava magyarázza ezt, illetve: te még mindig keresel logikát a történtek után?
 #73538  Szerző: asr27

admin írta:Először valóban Green FM néven akartak elindulni a tulajdonos egyik új taxiszolgáltatását megtámogatva a 88.1-en, csak aztán valaki jobbnak látta a fenntartható fejlődési vonalnál a női hallgatók megcélzását, így indult nőnapon a Radio Face.

Ez eddig rendben is volt és meg voltam győződve arról, hogy a greenfm.hu-ra csak véletlenül került ki a honlap (pl a webes cég kitette, amint elképszítette, annak ellenére, hogy visszalépett a megrendelő, mert valaki betépett, vagy jó referenciának, passz), de már valódi Facebook oldaluk is van, annak ellenére, hogy a greenfm.hu-n lévő Facebook modul csak egy demo kép.

Műsor-/médiaszolgáltatási engedély meg nincs.

Remélem nem szúrnak ki nagyon az ezen a MUNKAHELYEN dolgozó, kiváló rádiós szakemberekkel ezek a BETEG EMBEREK.
De párhuzamosan minek 2 weboldal 2 különböző rádió névvel?? Illetve ugyanígy 2 facebook oldal is és a green fm-es facebook oldalon ezt írták ki tegnap: "Green FM
Green FM Budapesten, hamarosan, a 88.1 MHz-en! Lájkolj minket addig is!"
17 órája · Tetszik ·
Ez úgy hangzik mint ha egy új rádió indulna a közeljövőben a 88.1-en!
  • 1
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 174