RADIOSITE Fórum

• Trend FM

#73612  Szerző: Andrew5

1 hete szép csend van....
 #73284  Szerző: Andrew5

bunyospityu írta:
Pihe írta:Én pont egy hete vettem észre hogy hiba van... nem teljes csend hanem 10-15 mp-ként felhangosodik 2-mp-re az aktuális adás aztán újra csend 10 mp-ig.Elég érdekes :D
A steram szolgáltató UPC csinálja a feszkót ...
Az upc nálunk ig bajos volt ezért lecseréltük. Azóta még egy minimális leállás sem volt. ajánlom a DIGI béreltvonalát.
 #73282  Szerző: bunyospityu

Pihe írta:Én pont egy hete vettem észre hogy hiba van... nem teljes csend hanem 10-15 mp-ként felhangosodik 2-mp-re az aktuális adás aztán újra csend 10 mp-ig.Elég érdekes :D
A steram szolgáltató UPC csinálja a feszkót ...
 #73184  Szerző: Pihe

Én pont egy hete vettem észre hogy hiba van... nem teljes csend hanem 10-15 mp-ként felhangosodik 2-mp-re az aktuális adás aztán újra csend 10 mp-ig.Elég érdekes :D
 #73170  Szerző: benjamin

Már vagy két napja mikor odakapcsolok mindig csönd megy
 #73167  Szerző: csadam

benjamin írta:95.6 még mindig csend megy
Mióta???
 #73166  Szerző: benjamin

95.6 még mindig csend megy
 #73116  Szerző: bunyospityu

jimmer írta:pityu gondolom arra érted hogy szól és nem kiabál. az esemény oka tehát az itu r-412 :)

máskor azon poénkodtunk hogy az akkor még nhh mérőkocsinak miért nem az a rendszáma? I T U - 4 1 2 :D :D :D
gese

Gondolom arra, hogy van aki még tudja pénzel működtetni egy rádió életét, sajnálom a többieket , de lássuk be sok férgese hullott el mostanában , és még hol a vége ....
 #73115  Szerző: jimmer

pityu gondolom arra érted hogy szól és nem kiabál. az esemény oka tehát az itu r-412 :)

máskor azon poénkodtunk hogy az akkor még nhh mérőkocsinak miért nem az a rendszáma? I T U - 4 1 2 :D :D :D
 #73114  Szerző: bunyospityu

pébégáz írta:Ez annyira tipikus a Gazdaságinál...A budapesti adójuk meg szerintem a gellért-hegyiek közül a leggyengébb vétel szempontjából. 3 kW ide vagy oda, itt picsagyengén jön. Még a Radio BRO is jobban fogható.
Apróság, de nem felejtő: Debrecen nem a Gazdasági Rádiót üzemeletető cégé, így az ott fellépő hiba nem a központot érinti...
Más, a Citadella adópont 5 KW és nem az adó, hanem a frekvencia problémája az, hogy a város bizonyos pontjain rosszul szól.
Viszont szól ellentétben más rádiókkal .... ha érted mire gondolok !
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 35