RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#73798  Szerző: Gyurii91

Majd akkor tessék figyelni a hallgatottsági adatokat szeretném látni, hogy megalázza a Rise az R1-t!

Ma is hallgatnám autóban, odanyomok, megszólal Pinke: "A következő órát a Wavin' Flag-el nyitom..." *részlet* Én pedig ekkor egyből átnyomom Class-ra, az meg recseg, mint atom (Békés megye rulz) majd végül 102.0Mhz hazáig... :roll:
 #73787  Szerző: asr27

admin írta:Tihany
Köszi, akkor gondolom olyan erősséggel mint a Rise fm...
 #73786  Szerző: markfelt

Tihany
 #73710  Szerző: csadam

Gyurii91 írta:
Gozi írta:Nagyon népszerű ez a rádió az online rádiózók körében is. Akár milyen zenéket sugároznak is, akármennyit ismételnek is, a lényeg MŰKÖDIK.
Most meg mintha jobban belenyúlnának a 2006-2008-as zenékbe (ami nem baj, inkább legyen Cry me a river naponta, mint napi 6 Billionaire), és új zenék is hamarabb kerülnek be, nem hallottam még R1-en, de rtvstat-n figyelem pl. most a Bruno Mars - Lazy Song-on lepődtem meg, hogy már bekerült... (Snoop Dogg - Sweat David (Guetta Remix), és David Guetta Where Them Girls At (feat. Nicki Minaj & Flo Rida) hiányolom még most.)

Nem vok Guetta van... :X.: (szó szerint értem... :mellow: )

Nem lenne ez rossz, vagy inkább így tovább??? ;)
Szerintem 2000-től adhatnák rajta a zenéket.
 #73685  Szerző: DWC

Gyurii91 írta: Elkezdték adni a BEP-Mas Que Nada, Rihanna-Pon De Replay, Akon:Right Now (Na Na Na) stb. ami szerintem is jó.
Nem pont ezekre céloztam, amit annak idején ugyanígy hányásig nyomtak.
 #73676  Szerző: Gyurii91

DWC írta:
Gyurii91 írta: Most meg mintha jobban belenyúlnának a 2006-2008-as zenékbe
Akartam is írni, hogy ezt az időszakot nagyon hanyagolják mindenhol. Akkor ezek szerint már nem.
Elkezdték adni a BEP-Mas Que Nada, Rihanna-Pon De Replay, Akon:Right Now (Na Na Na) stb. ami szerintem is jó.

Szinte vicces, hogy annak idején már hányinger kapott el, mert napi 6x mentek le, mint mostanság a Club Can't Handle Me, vagy Waka waka, de jó újra hallani vegyesen!
 #73673  Szerző: DWC

Gyurii91 írta: Most meg mintha jobban belenyúlnának a 2006-2008-as zenékbe
Akartam is írni, hogy ezt az időszakot nagyon hanyagolják mindenhol. Akkor ezek szerint már nem.
 #73651  Szerző: Gyurii91

Gozi írta:Nagyon népszerű ez a rádió az online rádiózók körében is. Akár milyen zenéket sugároznak is, akármennyit ismételnek is, a lényeg MŰKÖDIK.
Most meg mintha jobban belenyúlnának a 2006-2008-as zenékbe (ami nem baj, inkább legyen Cry me a river naponta, mint napi 6 Billionaire), és új zenék is hamarabb kerülnek be, nem hallottam még R1-en, de rtvstat-n figyelem pl. most a Bruno Mars - Lazy Song-on lepődtem meg, hogy már bekerült... (Snoop Dogg - Sweat David (Guetta Remix), és David Guetta Where Them Girls At (feat. Nicki Minaj & Flo Rida) hiányolom még most.)

Nem vok Guetta van... :X.: (szó szerint értem... :mellow: )

Nem lenne ez rossz, vagy inkább így tovább??? ;)
  • 1
  • 296
  • 297
  • 298
  • 299
  • 300
  • 482