RADIOSITE Fórum

• Ayudate Holding (DoQ, SportKlub)

#74422  Szerző: FLaci81

csadam írta:Kiveszik a SportKlubot a nagy kábelszolgáltatók a csomagjaikból:

http://www.sat-tv-radio.hu/friss-hirek/ ... l?Itemid=2

Nem semmi!

Kár érte, bár ki tudja...

Én maximum a Forma 1 ismétlését néztem rajta...
 #73764  Szerző: Gyurii91

NyokeeZsoltTinKA írta:OFF

Nálam elég érdekes T-nél:
Analóg: 6-20 között Minimax és 20-6 között pedig monoszkóp csenddel.
Digitális: 6-20-között Minimax és 20-6-között Animax.

Hogy miért nem lehet az Animax-ot analógra is betenni, nem tudom...
Muzsika TV 0:00-tól szintén off...
 #73701  Szerző: NyokeeZsoltTinKA

OFF

Nálam elég érdekes T-nél:
Analóg: 6-20 között Minimax és 20-6 között pedig monoszkóp csenddel.
Digitális: 6-20-között Minimax és 20-6-között Animax.

Hogy miért nem lehet az Animax-ot analógra is betenni, nem tudom...
 #73630  Szerző: mlaszlo

jeek írta: Ment az a PR-Telecomnál is, meg több kisebb kábelcégnél is anno.
Az m+ ment kevesebb helyen, főként a Minimax/m+ verzió volt a népszerűbb a szolgáltatók körében, de a 24 órás változat nem.
Köszönöm az infót, ezt nem tudtam.
T-nél analógon még mindig van olyan hálózat, ahol alkalmazzák még ezt az osztást, 6-20 óra között Minimax, 20-6 között Cool.
 #73625  Szerző: tomee87

mlaszlo írta:A Humor1 tudtommal csak UPC rendszereken volt elérhető, a műsora sem volt túl megnyerő, így nem kapkodtak érte a szolgáltatók.
Ment az a PR-Telecomnál is, meg több kisebb kábelcégnél is anno.
Az m+ ment kevesebb helyen, főként a Minimax/m+ verzió volt a népszerűbb a szolgáltatók körében, de a 24 órás változat nem.
 #73571  Szerző: mlaszlo

NyokeeZsoltTinKA írta: Mégis, ha jól tudom voltak Maksavíziók, amiket a Humor1 rendelt meg, és adott le. Mert ezeket láttam korábban a Comedy Central-on.
Ha nem lenne jó, nem adták volna le.
Bár sajnos (vagy nem sajnos) a Humor1 műsorát sosem láttam (mert T-Home-os vagyok), így az egészről érdemben nem tudok beszélni.
Természetesen próbálkoztak egy-két saját műsorral, illetve volt sorozat amit a Humor1 szinkronizáltatott (a Cool-on és az IKO-s csatornákon néha találkozni még ilyennel), de összességében elég gyenge volt a műsora. Műsorra tűztek régi magyar vígjáték filmeket is, de az sem segített rajta. 2003. november 5.-én indult és 2004. szeptember 4.-én olvadt össze az IKO-s m+ csatornával, alig 10 hónapot létezett ez a csatorna.
 #73567  Szerző: NyokeeZsoltTinKA

mlaszlo írta:A Humor1 ... műsora sem volt túl megnyerő, így nem kapkodtak érte a szolgáltatók.
Mégis, ha jól tudom voltak Maksavíziók, amiket a Humor1 rendelt meg, és adott le. Mert ezeket láttam korábban a Comedy Central-on.
Ha nem lenne jó, nem adták volna le.
Bár sajnos (vagy nem sajnos) a Humor1 műsorát sosem láttam (mert T-Home-os vagyok), így az egészről érdemben nem tudok beszélni.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 43