RADIOSITE Fórum

• Radio BRO 91.4

#73762  Szerző: pébégáz

Szerintem sokmindenkit érdekel. :)
 #73758  Szerző: RadiosJani

Néhány napja voltam a Bro Studiojában. Szép kilátás volt a Gellérthegyre, a Dunára, hidakra, a felszerelés is szép volt jó volt. Érdekes hangulata volt az egésznek. A vége egy kis csalódás volt, de ez nem a rádió hanem a (egy) "külső" személy(zet) oka. Csináltam fényképeket is. Érdekel valakit? Akkor feltöltöm valahova (legkésőbb a jövőhéten) és rakok ki linket. hm?! :)
 #73756  Szerző: NyokeeZsoltTinKA

LuciFerko írta:
NyokeeZsoltTinKA írta:A netes folytatásra eleve azért nem látok esélyt, mert FM-ről nyomják a netes stream-et. Ha egy egész hónap alatt se csinálták meg, hogy ne így menjen, akkor szerintem neten se lesz folytatás... :(
szerintem nem FM, mert ahhoz túl sterilnek hallom :)
Az elején még erős sistergés is volt a stream-en. Meg sokszor lehetett hallani folyamatos FM zajt, meg búgást halkan. Lehet, hogy az utolsó pár napra javítottak rajta...
 #73754  Szerző: IstvánB

Vége :(
 #73741  Szerző: LuciFerko

NyokeeZsoltTinKA írta:A netes folytatásra eleve azért nem látok esélyt, mert FM-ről nyomják a netes stream-et. Ha egy egész hónap alatt se csinálták meg, hogy ne így menjen, akkor szerintem neten se lesz folytatás... :(
szerintem nem FM, mert ahhoz túl sterilnek hallom :)
 #73735  Szerző: LuciFerko

na tetszik ez a dolog, lehet kéne fehérvárra is csinálni egy ilyen 1 hónapos csapatingot :) KB mennyi lenne az egy hóra? 100-200ezer?
 #73712  Szerző: Máté

Belehallgattam a müsorba egy pár perce (a Rádió indulásáról beszélgettek) és megtudtam egy érdekességet:

Az adót az utolsó pillanatban átterveztették a Sas-hegyre,mivel a Gellért-hegyre nem volt rálátásuk (hivatalosan onnan ment volna) és igy nem tudták mikrón 'elküldeni" a jelet a stúdiótól az adóig.
 #73699  Szerző: jimmer

Tetszik a leírás. Kicsit nosztalgiáztam fejben, visszaemlékezve arra, amikor mi csináltuk a stúdióinkat. Igazából ebben nem csak az a szép, hogy mi a végeredmény, hanem maga a tudat, hogy Te csináltad, nem egy jól megfizetett cég legózza össze, amit utána egy emberen kívül senki nem lát át..
 #73698  Szerző: NyokeeZsoltTinKA

A netes folytatásra eleve azért nem látok esélyt, mert FM-ről nyomják a netes stream-et. Ha egy egész hónap alatt se csinálták meg, hogy ne így menjen, akkor szerintem neten se lesz folytatás... :(
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 18