RADIOSITE Fórum

• Radio Face

#73997  Szerző: krisz83

Risefan írta:
lali87 írta:Hát igen az R1-el megérkezik az utolsó nagy zenei rádió is a Balatonra....ott is telítődik a piac....túltelítődik.....

(megjegyzés: általában a strandokon-büfékben-éttermekben a Neo-Class-Juventus "szentháromság" szokott szólni, néhol elvétve az "emerkettő"és Yo!, RiseFM-et sehol nem hallottam nyilvánosan szólni:-) pedig körbe jártam a tavat)
nem úgy néz ki! én siófokon voltam és mindig ment a Büfében!
Abban az egy büfében? :lol:
Egyébként én is ezt tapasztalom. Nem nagyon szól más, csak amit lali87 írt.
 #73989  Szerző: Risefan

lali87 írta:Hát igen az R1-el megérkezik az utolsó nagy zenei rádió is a Balatonra....ott is telítődik a piac....túltelítődik.....

(megjegyzés: általában a strandokon-büfékben-éttermekben a Neo-Class-Juventus "szentháromság" szokott szólni, néhol elvétve az "emerkettő"és Yo!, RiseFM-et sehol nem hallottam nyilvánosan szólni:-) pedig körbe jártam a tavat)
nem úgy néz ki! én siófokon voltam és mindig ment a Büfében!
 #73927  Szerző: nords

Igazából kár is szidni ezeket az adókat. Szerintem élvezhetetlenek. A MorningShow és a Kukori a két értékelhető műsor, mert azokon legalább lehet néha nevetni. De szánalmas, hogy a magyar hallgatóság milyen alacsony ingerszintű. Én megértem a fiatalokat, lassan tényleg inkább az mp4 lejátszó youtuberól lopott zenékkel, mint sem egyik magyar rádió is...

Hát, remélem vissza is tér a RISE FM. Azonban sok mindent változtatnék rajta.
De gondoljátok, ha meg is nyernék bármelyik pesti frekit, tudnák azt fizetni? Eddig nem ez volt a tendencia.
 #73924  Szerző: lali87

Hát igen az R1-el megérkezik az utolsó nagy zenei rádió is a Balatonra....ott is telítődik a piac....túltelítődik.....

#73920  Szerző: asr27

nords írta:egy jó ideje alig van már műsora... továbbá gondolod, hogy egy téli/tavaszi balatoni hallgatói tábor, vonz elég hirdetőt? pláne, ha bekapják még a Rádió1-et is konkurenciának...
Hát igen de elvileg pályáztak valamelyik Budapesti frekvenciára is....
 #73912  Szerző: nords

egy jó ideje alig van már műsora... továbbá gondolod, hogy egy téli/tavaszi balatoni hallgatói tábor, vonz elég hirdetőt? pláne, ha bekapják még a Rádió1-et is konkurenciának...
 #73905  Szerző: asr27

nords írta:A Face szerintem súlyos identitás problémákkal küzd, s amíg le nem vetkőzi ezeket a defekteket, számomra hallgathatatlan marad. Véleményt nem is alkotok róla, mivel szerintük nem vagyok a célcsoport tagja. Amíg ez marad, számomra nem létezik dance zenei állomás Budapesten, marad a haldokló RISE FM a neten.
Miért, haldoklik a Rise fm?? :O
 #73898  Szerző: nords

A Face szerintem súlyos identitás problémákkal küzd, s amíg le nem vetkőzi ezeket a defekteket, számomra hallgathatatlan marad. Véleményt nem is alkotok róla, mivel szerintük nem vagyok a célcsoport tagja. Amíg ez marad, számomra nem létezik dance zenei állomás Budapesten, marad a haldokló RISE FM a neten.
 #73896  Szerző: RadiosJani

Zoey írta:Nem tudom, melyiket ki üzemeltetné, ki a jó, ki a nem, mindenesetre nekem a Green Fm tervezete, műsorpolitikája sokkal jobban tetszik, jó ötletnek tartom, hogy legyen egy ilyen rádió is, ami a fenntarthatóságot, "zöld" életmódot hirdeti. Nem tudom persze, hogy ezt így csinálnák-e valóban, de az ötlet és a honlap egyelőre bejön nekem...
Az nekem is bejönne, csak kérdés, hogy ez mennyire érdekli a célközönséget és hogy találják el? Szerintem a Face nem csajos. De annak hirdetik, ezt zöldnek hirdetik, de közben azt olvastam hogy a cél közönség a tizen-huszon éves "tini" korosztály. Számomra ez nem egyértelmű. Bár az lenne...
 #73743  Szerző: LuciFerko

PooLee írta:Való igaz! De azért ne feledkezzünk meg a számos igénytelen adójukról sem! Sajnos most csak a negatív dolgokban kezdünk rájuk hasonlítani, a pozitívakban egyáltalán nem! Úgy szerintem kevésbé zavarna minket is egy-két ilyen baromkodás, ha közben lenne néhány vérprofi adó is... nálunk azonban immáron egy ilyen sincs, és ami engem illet, nem is fűzök hozzá sok reményt, hogy ez változzon... :(
szerbeknél vannak gagyi adók de azok máshogy gagyik mint a mieink. Nincsenek fél napos csendek, élő minden, kívánságok, szerb mulatós megy :)
  • 1
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 174