RADIOSITE Fórum

• Trend FM

#74167  Szerző: Pihe

Azóta is zenélnek eddig csak külföldi számok mentek most meg az első magyar a Bikini Csak dolgozni ne kelljen :D hát nem is viszik túlzásba a munkát az adó állomás illetékesei :D
 #74161  Szerző: lambda

admin írta:Szerintem az évek során bebizonyosodott, hogy kizárólag a műholdas és az FM relay a stabil megoldás hálózatos rádióknál, csak előbbi piszkosul drága, utóbbi meg csak összeérő vételkörzeteknél valósítható meg.
A "béreltvonal" nem a leg üzembiztosabb technikailag átvitel szempontjából! Lehet, hogy hárombetűs szolgáltatónknál vannak ők is?
 #74155  Szerző: Pihe

Hát igen az még mindig jobb volt mint ez a katyvaz Fm :gülü2:
 #74154  Szerző: benjamin

Pihe írta:Változás Debrecenbe elkezdtek zenélni keverés nélkül :D közbe azért a két zene közti csendben lehet hallani felvillan az élő adás :D
Visszasírjuk a FUN-t. :(
 #74153  Szerző: Pihe

Változás Debrecenbe elkezdtek zenélni keverés nélkül :D közbe azért a két zene közti csendben lehet hallani felvillan az élő adás :D
 #74149  Szerző: markfelt

Szerintem az évek során bebizonyosodott, hogy kizárólag a műholdas és az FM relay a stabil megoldás hálózatos rádióknál, csak előbbi piszkosul drága, utóbbi meg csak összeérő vételkörzeteknél valósítható meg.
 #74148  Szerző: lambda

PooLee írta:Azt hittem, annál nincs rosszabb, amit Juventus Rádió név alatt műveltek Kecskeméten. Sokszor napokig csak az egyik oldal szólt, néha olyan halkan szólt szintén napokon keresztül, hogy alig lehetett hallani belőle valamit, aztán meg olyan hangos lett, hogy a torzság miatt szinte élvezhetetlenné vált. Volt olyan is, hogy valami ciccegő hang miatt volt élvezhetetlen, és mikor felhívtam őket, annyit mondtak, hogy nekik nem fizetik ki azt, hogy utánanéznek, hogy mitől van, úgyhogy majd még meglátják, lesz-e kedvük. (ÉS PONT EMIATT VOLT ILYEN, AMILYEN!!! Meg minden más itt az országban...) És akkor még nem is szóltam a "helyi adásról", 5-9-ig. A visszakapcsolás az EuroExpressz című műsor kellős közepénél történt (fantasztikus ötlet)... Semmi processzor nem volt rákötve, de szerintem még még limiter sem... mintha egy zsebrádiót kötöttek volna rá... a zenék pedig köszönőviszonyban sem voltak a Juventus arculatával.
Tovább megyek, még most sem szól Eger! Nem mintha rendszeresen hallgatnám és hiányozna, de úgy veszem észre a "hálózat" nagyságával egyenes arányban a nemtörődömség is növekedett ...
 #74116  Szerző: PooLee

Azt hittem, annál nincs rosszabb, amit Juventus Rádió név alatt műveltek Kecskeméten. Sokszor napokig csak az egyik oldal szólt, néha olyan halkan szólt szintén napokon keresztül, hogy alig lehetett hallani belőle valamit, aztán meg olyan hangos lett, hogy a torzság miatt szinte élvezhetetlenné vált. Volt olyan is, hogy valami ciccegő hang miatt volt élvezhetetlen, és mikor felhívtam őket, annyit mondtak, hogy nekik nem fizetik ki azt, hogy utánanéznek, hogy mitől van, úgyhogy majd még meglátják, lesz-e kedvük. (ÉS PONT EMIATT VOLT ILYEN, AMILYEN!!! Meg minden más itt az országban...) És akkor még nem is szóltam a "helyi adásról", 5-9-ig. A visszakapcsolás az EuroExpressz című műsor kellős közepénél történt (fantasztikus ötlet)... Semmi processzor nem volt rákötve, de szerintem még még limiter sem... mintha egy zsebrádiót kötöttek volna rá... a zenék pedig köszönőviszonyban sem voltak a Juventus arculatával.
 #74106  Szerző: lambda

Eger 100,7 tegnap végig, és mindezidáig is: csönd RDS-el! :)
 #74090  Szerző: benjamin

Debrecenben most mégy mindig úgy megy hogy 25 mp csönd 2mp zene majd megint és ez megy mindig.Elképzelni sem tudomm mennyien hallgathatják. :hehe:
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 35