RADIOSITE Fórum

• Danubius Rádió

#7420  Szerző: tomee

Chriss, Vadon Jani speciel pont a Balázzsal vezetett reggeli műsort a Deejay-n
 #7418  Szerző: Chriss

Én csak arra leszek kíváncsi, hogy aki egész életében Z+ és Viva -szerű tévézéshez szokott, majd az RTL-ben ahhoz, hogy napközben "kényelmesen" napokig vesznek fel hetekre előre adásokat, most majd éveken át, minden nap hajnali 4-kor kel, hogy 5-re, fél 6-ra beérjen? És minden nap ott lesz 10-ig? Utána stáb értekezlet mondjuk 12-ig? és délután vagy este még RTL is? És ha újra lesz Celeb műsor, akkor Argentínából megy majd a Danubius reggel? Akár hetekig?
Országos rádió és tv keveseknek megy egyszerre, pl évekkel ezelőtt a Bochkorék is bele buktak... De ők jó érzékkel a biztos pontot választották, ahol mindig sikeresek voltak, a rádiót!
Ez a Balázs rádióban sosem volt sikeres (a DJ-ben ment egy darabig a szekér, annyira, hogy a nagy sikerek közepette a rádió anyagilag tönkrement... nevetséges...), tv-ben a tenyérbe mászó stílusa ellenére valahogy mégis...
Ráadásul élete egyik legnagyobb bukása pont a Danubiusban volt, mikor a szintén szuper rádiós Liluval, nagyon nagy arccal odamentek, hogy ők márpedig néhány hónap alatt lealázzák a Slágert és a Bumerángot! Ez a nyilatkozat egyébként fent volt anno video fájlban a Dan weblapján, mindenki láthatta!
És mi történt? Pár hónap múlva csendben elsunnyogtak, mint a megvert kutya...

Vadon János pedig sosem dolgozott még rádióban (tudtommal)! Ettől persze még lehet jó, de én azért továbbra is azt mondom, a rádiózáshoz tudás kell, több is, mint a tévézéshez!
Bocsánat!

Vannak emberek ebben a szakmában, akikre azt mondják, annyira sokoldalú, hogy már kör!
 #7365  Szerző: tomee

Nem tudom mennyire fogják megváltani Balázsék a világot a reggeli műsorukkal. A Deejayn régen nekem eléggé erőltetettek voltak, de:
"Balázs már bebizonyította, hogy sikeresen meg tudja szólítani az rádióhallgatókat. A megerősített reggeli csapatot a korábbinál sokkal erősebb marketing- és kreatív-támogatás segíti majd a jövőben - mondta el Bartucz László a Danubius Rádió vezérigazgatója." >>Hullámvadász
Bocskorék is azért viccesek(?), mert ott van mögöttük két tucat kreatív csapat, hogy ez mennyire tud nagyot ütni a saját kreativitásukkal, az nálam még így is kérdéses. (Vadon Jani még viccesebb is ráadásul)
 #7320  Szerző: Adam

Nekem Balázsék reggeli műsora nem igazán tetszett a Rádió Deejay-n sem, én nem várok túl sokat tőlük most sem.
Nem is értem, miért morning show-szerű műsorral próbálkoznak megint, hisz a Bochkorék abban verhetetlenek. Valami mással kellene próbálozni.
 #7314  Szerző: nyikolaj

Szerintem Rákóczi nem illik a képbe!A Balázs-Vadon duo elég lenne.Nincs bajom a Ferivel,csak ő nem illik egy vidám reggeli műsorba.Véleményem szerint.
 #7311  Szerző: Mipi

Balázs nem bukott meg a DANUBIUS -on. Azért jött el mert nagyon fogták őket. Még ő nyilatkozta, de ki tudja lehet csak kitalálta, de remélem nem igaz. Nem azt írták hogy ott lesz Rákóczi Feri is 3 .-nak. Én nem tudom mennyire kell ő oda 3 .-nak de majd meglátjuk.
 #7306  Szerző: rsite1

Ha hozzák a látszólag nem - de egyébként megjátszott - vicces formájukat, akkor nem lesz ott baj.
Szerintetek mennyivel kenhették meg Balázst, és Vadon Jánost?
 #7301  Szerző: Flash

Ütős páros lesz a Balázs - Vadon Jani duó, csak kíváncsi vagyok, itt is úgy el lesznek-e eresztve, mint a DeeJay-n. Ráadásul a Balázs korábban már megbukott a Danubiuson. Remélem, a két hülye mellé nem tesznek be egy harmadik embert, mert az nagyon elcseszné megint a dolgot.
 #7274  Szerző: Enox

Annó a Deejay-n a Reggeli Torma egész jó volt, ha tudják hozni azt a szintet amit ott akkor szerintem egész jó lesz ez a reggeli műsor a Danubiuson, és tán nem azért fogják annyian hallgatni Borosékat mert nincs náluk jobb.
 #7271  Szerző: Attis

Nincs új a nap alatt. Egy rövid ideig Balázs, Lilu és Lovász Úr vezették a műsort. Most Lovász Úr helyett Rákóczi. Minden elismerésem a Bochkor-Boros-Voga triónak, de az az igazság: már nem a régi a show. Százszor lerágott poénok, erőltetett jókedv. Nem biztos, hogy a Balázsék jobbak lesznek, de lehet... Egy esélyt mindenképp adok nekik.
  • 1
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 109