RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#74297  Szerző: akos9277

Gabeedj írta:Slágeres burokból nem hogy kijönne inkább egyre beljebb lépked a Neo.Póczik Bence hova lett??
Kék Dunára lett..
 #74264  Szerző: Gabeedj

Slágeres burokból nem hogy kijönne inkább egyre beljebb lépked a Neo.Póczik Bence hova lett??
 #74259  Szerző: Gyurii91

Észrevettem, hogy hétvégén István khhkmm Dani... :D alatt Láger zene van erősen, súlyosbítva Lágerből hozott jingle-l, aztán Valkó Eszternél már kicsit az igény mintha feljebb kúszna, igaz ott is becsúszik egy Whitney Houston.
 #74255  Szerző: donder

:shock:
 #74254  Szerző: LuciFerko

Kép
 #74253  Szerző: donder

LuciFerko írta:az unalom sokmindenre képes :yeah:
:hehe: :yes:
 #74252  Szerző: LuciFerko

az unalom sokmindenre képes :yeah:
 #74250  Szerző: Roger

DWC írta:
lali87 írta:...
Mit kell tennünk, hogy ezt se te, se más ne írja be havonta min. 1x.?
.... :sealed: :hehe: / De szerintem ha tennél is ellene, akkor is fújnák, újra, és újra, és újra, és újra...
mikor olvastam délután azt hittem visszamentünk az időbe vagy fél évet....
 #74248  Szerző: DWC

lali87 írta:...
Mit kell tennünk, hogy ezt se te, se más ne írja be havonta min. 1x.?
 #74218  Szerző: lali87

királyrák írta:
ceve írta:http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/kett ... 85272.html

" Az Est Mediának az eredmények alapján nem megy a rádiózás. A Class Fm-mel együtt induló Neo több mint egymilliárdos bevétel mellett 700 milliós mínuszt produkált. "
Amennyire lehetett hallani, részben a Neo rendszeres hiánya vitte el a Cafét. Tipikus két szék között a pad alá eset..
Hát, a Sláger egy jól felépített rádió volt, a Neo-t így másfél év után sem érzem annyira jónak...próbálkoznak, de nem jön össze, kellett nekik hozzányúlni....A Class sokkal erősebben indított, ők egy majdnem végleges Béta verzióval kezdtek és hamar véglegesítették az imázst, a Neo egy harmatgyenge alfa verzióval ugrott neki a világnak 3-4 hónap után jutottak el a Béta verzióig.....és ezt mindenki hallgathatta...lerombolták amit az előző tulaj 12év alatt felépített gondos munkával.....

Magyar vagyok!!!! Néha szégyenlem, mert ez tipikus magyar szokás....láttam közvetlen környezetemben is....sikeres bolt--->eladás valami miatt---->új tulaj, új koncepció---> belebukás....

Ha "kilopták" volna anno a játszási listákat a Sláger rádióból, és azzal indulnak, tarolták volna a piacot szép finomhangolás, és most ugyan itt tartanának (zeneileg)...piacvezetők lehetnének...de nem......"paradigmaváltás" :lol: :lol: :lol: :lol: Ezt a szót nagyon megjegyeztem.....Kádár Tamás, Hegyi György.....köszönjük......
Az egyik legnagyobb magyar médiacég......vége.
  • 1
  • 295
  • 296
  • 297
  • 298
  • 299
  • 584