RADIOSITE Fórum

• Rádiós technikai eszközök

#74402  Szerző: LuciFerko

vagy Behringer C3 12 ezerért, nagyon kafa kis mike.
 #74399  Szerző: jimmer

10 körül kezdődnek a normálisak. Ajánlok egy Shure PG58-at az olyan 8000 körül biztos van, esetleg egy Beyerdinamic Opus 29S -t az 10-11 körül. Vagy egy USB-s Rode Podcastert 70.000 ért! :D
 #74247  Szerző: centerweb

Valaki nem tud véletlenül normális, beszédfelvételre alkalmas, tűrhető minőségű mikrofont 10 ezer forint alatt?
 #73427  Szerző: jimmer

best írta:Ha valakinél akad esetleg az ország valamely pontján egy 100W kimenő teljesítményre állítható FM-adó, ami NMHH-ilag igazolt, bevizsgált, és éppen nincs használatban, megköszönném ha írna privátban!

Szerintem keresd Murányi Janit. Neki biztos van használt elfekvőben.. www.nagyfrekvencia.hu
 #73424  Szerző: donder

Zvartoshu: Thank you very very much! :D

GYÁÁ :D Fiuk egy álmomat valósítottátok meg.. :D :blush: :blush:
 #73415  Szerző: joe

djlacee írta:Joe, de akkor a soros portos, RDSDX-es megoldás jobban tetszene :) csak nem merek én beletúrni pl hifibe, meg tudom csinálni az 1290Ft-os PANASHiBA rádiómon is? (RDS-es)
Meg...ha letöltöd az rdsspy.zip-et, abban van egy .pdf, ott le van írva, hogy az egyes RDS demodulátor IC-k melyik lába a clk ill. data. Nekem a soros portos megoldás van, RDSDX progival.
http://home.scarlet.be/~wijnherm/rdsdxabout.htm - ez a progi logot is gyárt, ha beírod a saját GPS koordinátáidat, adóállomás távolságot is számol...Joe
Kép
 #73413  Szerző: djlacee

Joe, de akkor a soros portos, RDSDX-es megoldás jobban tetszene :) csak nem merek én beletúrni pl hifibe, meg tudom csinálni az 1290Ft-os PANASHiBA rádiómon is? (RDS-es)
 #73409  Szerző: zvartoshu

Rds home made schmatic

Kép
 #72181  Szerző: Snake

Üdv.
Van 1-2 teknikám a megboldogult ROXY cuccai közül, lenne ára is komoly érdeklődő számára!
ami jelenleg eladó:
-2csatornás STUDER telefonhibrid, Kép 50.000irányár
-4csatornás prof pda-04 distribution aplifier 40.000irányáron

Kipróbálási Garancia van a cuccokra, amint lesz egyéb eladó teknika felteszem, ha elvinnéd vmelyik cuccot írj privit!
 #72138  Szerző: best

Ha valakinél akad esetleg az ország valamely pontján egy 100W kimenő teljesítményre állítható FM-adó, ami NMHH-ilag igazolt, bevizsgált, és éppen nincs használatban, megköszönném ha írna privátban!
  • 1
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 128