RADIOSITE Fórum

• Trend FM

#74436  Szerző: Andrew5

az Alma Rádió Kft. (Balatonalmádi 106,3 MHz) helyi rádiós médiaszolgáltató műsorszolgáltatási szerződésének felmondása
a Pelso Rádió Kft. (Balatonföldvár 88,2 MHz) helyi rádiós médiaszolgáltató műsorszolgáltatási szerződésének felmondása
akad bőven..... (bár ezet csak mutatóba írtam be minden héten van egy pár....
 #74435  Szerző: djlacee

Szegény K1
 #74434  Szerző: markfelt

Ez kellemetlen, ennyit a hálózatépítésről. A kaposvári freki szerződését és felmondták.

Valójában nem tudom mekkora igény van a Gazdasági Rádióra, pláne vidéken (Balassagyarmat? Eger?). Én kedvelem, érdekel a tematika, de azt nem tudom, hogy lehet-e nyereségesen üzemeltetni egy ilyen rádiót Magyarországon, pláne mostanság (lásd).

Én biztosan profilt / nevet váltanék és csökkenteném a közszolgálati vállalásokat, amennyire csak lehet.
 #74433  Szerző: Andrew5

Pihe írta:
Andrew5 írta:Itt a vége.

404/2011. A Kelet Rádió Kft. (Debrecen 103,0 MHz + Hajdúszoboszló 100,6 MHz - Rádió FU N) körzeti rádiós médiaszolgáltató műsorszolgáltatási szerződésének felmondása......

Holnapi napirend. Azelég gáz hogy még ezt is elíják amúgy.....
Hát igen :S Debrecenben a 103,0 MHzen sose volt semmi :D

Akkor úgy néz ki az utolsó zenés napjait éli ez a két freki?
A 95.6 szinte biztos én 99%-ra veszem nem fogják újrapályáztatni a helyi médiaviszonyok miatt . (halkan jegyzem meg lehet lepattintják majd kijelölés utjánn a katradiónak...) Szoboszlót meg majd 1-2 év múlva megpályáztatják...
 #74430  Szerző: Pihe

Andrew5 írta:Itt a vége.

404/2011. A Kelet Rádió Kft. (Debrecen 103,0 MHz + Hajdúszoboszló 100,6 MHz - Rádió FU N) körzeti rádiós médiaszolgáltató műsorszolgáltatási szerződésének felmondása......

Hát igen :S Debrecenben a 103,0 MHzen sose volt semmi :D

Akkor úgy néz ki az utolsó zenés napjait éli ez a két freki?
 #74407  Szerző: Andrew5

djlacee írta:Újabb ékes példája, a "hogy szarjunk el egy rádiós hálózatot pár év alatt" -nak. Mint a Juventus Békésben.

Ja, és Hajdúböszörmény meg menni fog magában?
Azt már hónapokal ezelőtt elveszítették....
 #74406  Szerző: djlacee

Újabb ékes példája, a "hogy szarjunk el egy rádiós hálózatot pár év alatt" -nak. Mint a Juventus Békésben.

Ja, és Hajdúböszörmény meg menni fog magában?
 #74405  Szerző: Andrew5

Itt a vége.

#74365  Szerző: benjamin

Amúgy lehetetlen hallgatni a gazdaságit mert minden zene között 1 perc szünet van addig meg tiszta ideg leszel hogy mikor jön a következő.
 #74360  Szerző: bunyospityu

admin írta:Akkor viszont roló le. Ez a Gazdasági Rádiónak, mint márkának akárhogy is nézzük, árt, a rádiós piacba vetett bizalomnak pedig szintén árt, a tortaszelet meg már amúgy is kicsi.
Igaz!
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 35