az 6 tizedre van, nem 6mhz-re
Hozzászólásaim NEM a Radiosite.hu tulajdonosainak illetve üzemeltetőinek álláspontját tükrözik. Ha mégis, azt a hozzászólásban jelzem.
Pihe írta:Azt inkább jobb, ha nem kedveled meg nagyon, mert pár hónap múlva szomorú lehetsz.benjamin írta:Andrew5 írta:én már csak azt nem értem most minek már nyomni a zenét a 95.6-on.... ezért kár volt visszakapcsolni az adót....akkor itt is csak ssss lesz?
Valószínű de 6 mhz-vel lentebb találsz másik adót
benjamin írta:Andrew5 írta:én már csak azt nem értem most minek már nyomni a zenét a 95.6-on.... ezért kár volt visszakapcsolni az adót....akkor itt is csak ssss lesz?
Andrew5 írta:én már csak azt nem értem most minek már nyomni a zenét a 95.6-on.... ezért kár volt visszakapcsolni az adót....akkor itt is csak ssss lesz?
zotya32 írta:Andrew5 írta:Itt a vége.Szia!
404/2011. A Kelet Rádió Kft. (Debrecen 103,0 MHz + Hajdúszoboszló 100,6 MHz - Rádió FU N) körzeti rádiós médiaszolgáltató műsorszolgáltatási szerződésének felmondása......
Holnapi napirend. Azelég gáz hogy még ezt is elíják amúgy.....
Nmhh-s linked van ehhez a hírhez? próbáltam keresgélni a weblapon, de nem találtam meg. Köszi előre is.
Andrew5 írta:Itt a vége.Szia!
404/2011. A Kelet Rádió Kft. (Debrecen 103,0 MHz + Hajdúszoboszló 100,6 MHz - Rádió FU N) körzeti rádiós médiaszolgáltató műsorszolgáltatási szerződésének felmondása......
Holnapi napirend. Azelég gáz hogy még ezt is elíják amúgy.....
admin írta:Ez kellemetlen, ennyit a hálózatépítésről. A kaposvári freki szerződését és felmondták.Eleve Budapest az ország központja, itt folyik a gazdasági élet nagy része. Attól, hogy mondanak tőzsdei híreket, még nem fog fellendülni az élet vidéken...
Valójában nem tudom mekkora igény van a Gazdasági Rádióra, pláne vidéken (Balassagyarmat? Eger?). Én kedvelem, érdekel a tematika, de azt nem tudom, hogy lehet-e nyereségesen üzemeltetni egy ilyen rádiót Magyarországon, pláne mostanság (lásd).
Én biztosan profilt / nevet váltanék és csökkenteném a közszolgálati vállalásokat, amennyire csak lehet.