RADIOSITE Fórum

• upc kábeltv

#74800  Szerző: krisz83

mlaszlo írta:Jún. 15-től új csatornák érkeznek a UPC digitális csomagjába. A HD csomag az AXN HD csatornával bővül, míg a Filmbox prémium csomag a Filmbox Extra 1 csatornával.
Van akinek már megy az AXN HD?? Mert nekem még csak a Filmbox Extra 1 megy. :-(
 #74618  Szerző: tomee87

Nem a balatonfüredi városi TV-t osztja el digitálisan a UPC Balatonfüreden

A UPC digitalizálja a helyi TV-ket, csak épp nem azt ami az adott város helyi TV-je.
A balatonfüredi régióban, a UPC a balatonboglári Supra TV-t rakta be a digitális kínálatba, ami a "Déli part televíziója"-nak hirdeti magát és balatonboglári központtal működik, olyan városban és környéken, ahol a UPC még csak nem is szolgáltat. A Supra TV soha nem volt elérhető a UPC analóg kínálatában :lol: (Online adás: mms://stream02.gtk.hu/Supra_boglar_tv) A csatorna tulajdonosa a Supra Kft. Kábeltv és internetszolgáltató, így a képújság tele van kábeltv és net ajánlatokkal. :D

A Füred TV helyesbítő közleménye:
"Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a mai napon megjelent UPC sajtóközlemény hibás, félrevezető.
A cikkben említett Supra TV nem azonos a balatonfüredi városi televízióval. A cikkben szereplő Supra TV balatonboglári székhellyel működik és elsősorban a déli part híreire épül. Balatonfüred helyi tévéje 1994 óta a Füred TV, amely sajnálatos módon most nem került digitalizálásra, pedig azt mi többször kérvényeztük.
A UPC sajtóközleménye megtévesztő, hiszen egy másik csatornát tüntet fel helyi tévéként a városban." ...

https://www.facebook.com/notes/dtv-news ... 9024224922
 #74567  Szerző: krisz83

mlaszlo írta:Jún. 15-től új csatornák érkeznek a UPC digitális csomagjába. A HD csomag az AXN HD csatornával bővül, míg a Filmbox prémium csomag a Filmbox Extra 1 csatornával.
Na végre! :-) Az AXN HD-nak nagyon örülök. :-)
Vajon azon a hang milyen lesz?? Mert az SD-n a szörnyű a hang már hónapok óta. :-(
 #74475  Szerző: mlaszlo

Jún. 15-től új csatornák érkeznek a UPC digitális csomagjába. A HD csomag az AXN HD csatornával bővül, míg a Filmbox prémium csomag a Filmbox Extra 1 csatornával.
 #73906  Szerző: djlacee

Most olvasom, hogy már a Szolnok TV meg a Supra TV is van digitalon
 #73872  Szerző: mlaszlo

jeek írta: Nem arra értettem, hanem erre a helyi TV digitalizálásra. A Digikábelnél már ha jól tudom 1 éve is van, hogy Miskolcon az összes helyi tv fent van, digitálisan, ráadásul ők nem is kódolják le... Arról bezzeg nem ment a cikkezés.
Úgy látszik a UPC-re jobban harapnak a cikkírók, akár jót, akár rosszat kell írni a cégről :D
Számos cikket lehet találni ügyfélproblémákról, csatornakiosztás módosításokról, pedig ezek valamennyi szolgáltatónál létező problémák, azokat mégse kapja fel a sajtó.
 #73862  Szerző: tomee87

mlaszlo írta:
jeek írta:Marketing duma az van megint....
Ez most kivételesen nem a UPC-től származó cikk, hanem a DTV-é, valószínűleg ezért is maradt ki a másik helyi televízió.
Nem arra értettem, hanem erre a helyi TV digitalizálásra. A Digikábelnél már ha jól tudom 1 éve is van, hogy Miskolcon az összes helyi tv fent van, digitálisan, ráadásul ők nem is kódolják le... Arról bezzeg nem ment a cikkezés.
 #73861  Szerző: mlaszlo

jeek írta:Marketing duma az van megint....
Ez most kivételesen nem a UPC-től származó cikk, hanem a DTV-é, valószínűleg ezért is maradt ki a másik helyi televízió.
 #73845  Szerző: djlacee

jeek írta:
mlaszlo írta:
A cikk kicsit pontatlan, mert ha jól tudom a PR-Telecom-nál már voltak elérhetőek helyi csatornák digitálisan is.
Digikábelnél is van, Parisatnál is és még sorolhatnám a kisebb cégeket is.
Arról bezzeg nem szól a fáma, hogy Debrecen másik helyi TV-jével az Alföld TV-vel mivan, azt miért nem digitalizálták, ha már az egyiket igen. Marketing duma az van megint....
http://dtvnews.hu/content/alfold-televi ... talisan-is
ez szól róla
 #73843  Szerző: tomee87

mlaszlo írta:
A cikk kicsit pontatlan, mert ha jól tudom a PR-Telecom-nál már voltak elérhetőek helyi csatornák digitálisan is.
Digikábelnél is van, Parisatnál is és még sorolhatnám a kisebb cégeket is.
Arról bezzeg nem szól a fáma, hogy Debrecen másik helyi TV-jével az Alföld TV-vel mivan, azt miért nem digitalizálták, ha már az egyiket igen. Marketing duma az van megint....
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 103