RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#74679  Szerző: szemilan

Éppen veszprémben vagyok, de szerintem az autórádió kiírta, de megnézem :D 101.8-is jön a városban.
 #74676  Szerző: csokie

A veszprémi frekijükön nincs RDS, ezáltal nem is ugrott rá a rádió a 94.6 ra.
Amúgy tényleg nagyon kevés ez Veszprémre, mert ahogy elhagyja az ember a Veszprém táblát, már kezdi is verni a Fehérvár Rádió. De a 101.8 az még veszprém egy részén is egész normálisan vehető.
 #74667  Szerző: mlaszlo

Pontosan nem tudom mikor, de a délután folyamán helyreállt a 106.5, délután 6 körül néztem rá újra, akkor már ment rendesen.
 #74646  Szerző: mlaszlo

benjamin írta:
mlaszlo írta:Egy ideje nem megy a 106.5 az Alisca rádiós hálózatból, az adó be van kapcsolva, de csak néma csendet sugároz. A többi volt Alisca-s frekvenciával nem tudom mi a helyzet, a netes adás ugyanakkor megy.
na itt is kezdődik......
Továbbra is csak csendet sugároz az adó, pedig az Alisca-s hálózat egyik legnagyobb lefedettségű frekvenciájáról van szó. Nincs technikus, aki kimenne ránézni mi lehet a baj vagy észre se vették a hibát? Van egy érzésem, hogy a hosszú hétvégén már nem is áll helyre.
 #74635  Szerző: benjamin

mlaszlo írta:Egy ideje nem megy a 106.5 az Alisca rádiós hálózatból, az adó be van kapcsolva, de csak néma csendet sugároz. A többi volt Alisca-s frekvenciával nem tudom mi a helyzet, a netes adás ugyanakkor megy.
na itt is kezdődik......
 #74623  Szerző: mlaszlo

Egy ideje nem megy a 106.5 az Alisca rádiós hálózatból, az adó be van kapcsolva, de csak néma csendet sugároz. A többi volt Alisca-s frekvenciával nem tudom mi a helyzet, a netes adás ugyanakkor megy.
 #74621  Szerző: FLaci81

Nincs RDS a veszprémi 94.6 MHz-en (dél körül legalábbis nem volt).
 #74599  Szerző: TG

A pestin is csak reggel vannak hírek..szóval gondolom mindenhol..
 #74594  Szerző: Zoey

Sosem hallgattam R1-et korábban, de mióta van Nyíregyházán, néha belehallgatok. De sajnos még mindig unalmas a híreket megelőző, 3-4 percen át tartó "a legjobb r'n'b ..., a legjobb pop ..., stb. " szignálok tömkelege. Na nem mintha a reklám jobb lenne, aminek hiánya okozza ezek zsúfolását.

Hírek a többi frekvencián mikor vannak? Mert én itt csak reggel, délelőtt hallok. És lehet, tévedek, de mintha a hírolvasó Nyilas Hajnalka az Európa Rádióban is mondana híreket... (érdekes, ha valóban így van...)

Más: a promózást már a kezdetek kezdetén, vagy az előtt elkezdhették volna a városban, nem pedig június elején kitenni az óriásplakátokat, hirdetve, hogy megérkezett Nyíregyházára is a Rádió 1. Az talán még a hallgatottsági felmérés jobb eredményéhez is hozzájárult volna, persze még nem tudjuk a májusi eredményeket, de csodálkoznék, ha valamelyik helyi kerrádiót is megelőzné...
 #74589  Szerző: donder

Jani98 írta:Ki nem állhatom ezt a rádiót :sick: napi 3 szor lejátszani egy számot?Fúj :twisted: :sick:
A RiseFM az igazi :yeah: :roll: ;)
kb huszadjára van ugyanez leírva,és az elsőt is megértette szerintem mindenki... :| (Rgo mindenki utálja kinekvn egy csepp esze... ;) )
  • 1
  • 292
  • 293
  • 294
  • 295
  • 296
  • 482