jeek írta:Jajj Istenem ez már annyira hihetetlen, a Direct akármit csinál, az csak jó lehet, az csak hibátlan lehet és MINDENért a műsorszolgáltató a felelős. Ezt én már nem veszem be, az MTV, Viva-nál még bevettem, de amikor megjelent a CC, akkor már azt se vettem be, jó lenne a Directbe is keresni a hibát, nem csak a műsorszolgáltatókban.
Senki nem mondta, hogy a Direct tökéletes, de a műsorszolgáltató igenis felelős azért, hogy milyen minőségben kerül elosztásra a csatornája, neki van közvetlen ráhatása a műsorelosztóra. Márpedig ha elégedetlen a minőséggel, akkor lépjen fel ellene, ha kell válasszon más elosztót, lehet válogatni. A Direct közel sem tökéletes, én is látom a hibáit, de mit csináljak, ha az adott csatornának ez megfelelő. Induláskor az MTV-nek többen jelezték, hogy gyenge a hangminőség, ők letudták annyival, hogy tőlük jó minőségben megy ki a jel. Ha érdekelte volna őket a nézők véleménye, akkor utána jártak volna, hogy ki a felelős a gyenge hangminőségért és tettek volna ellene. Ez szerintem igenis a műsorszolgáltató felelőssége.
A CC hangminősége valóban jó, de képileg semmivel sem jobb, mint az MTV vagy a VIVA, gyors mozgásoknál bizony pixelesedik, pedig az AH-nál sávszélesség probléma nem lehet.
jeek írta:Mert optikát is kurvára el lehet baszni ám, ott is ugyanúgy sávszél meg bitráták vannak, mint a műholdnál.
Tehát akkor Te is belátod, hogy nem biztos, hogy a Direct hibája a gyenge minőség, hiszen lehet, hogy az echo spórol az optikával, illetve nem állított jól be valamit és gyenge minőségben érkezik a upc-hez a csatorna.
De én már befejezem, ígérem többet ilyen témában nem szólok hozzá itt a fórumon.