mlaszlo írta:ÁSZF változás augusztus 15-tőldowngrade
A legfontosabb változás, hogy valamennyi hálózaton a Kossuth, Petőfi, Bartók és a Katolikus rádió kivételével valamennyi analóg módon sugárzott rádió kikerül a kínálatból.

mlaszlo írta:ÁSZF változás augusztus 15-tőldowngrade
A legfontosabb változás, hogy valamennyi hálózaton a Kossuth, Petőfi, Bartók és a Katolikus rádió kivételével valamennyi analóg módon sugárzott rádió kikerül a kínálatból.
mlaszlo írta:Na ezt jó tudni, köszönöm szépen az infót!krisz83 írta: Na most már visszakerült.Az AXN HD hivatalosan augusztus 1-jétől kerül be a kínálatba, teszt jelleggel már jún. 15-én elakarták indítani, de egyelőre technikai okok miatt még nem jutott el a UPC-hez a csatorna. Amint megérkezik hozzájuk a jel a csatornától, onnantól ráteszik a hálózatra, legalábbis ezt nyilatkozták.De az AXN HD még nincs se a 34-esen, se sehol máshol.
krisz83 írta: Na most már visszakerült.Az AXN HD hivatalosan augusztus 1-jétől kerül be a kínálatba, teszt jelleggel már jún. 15-én elakarták indítani, de egyelőre technikai okok miatt még nem jutott el a UPC-hez a csatorna. Amint megérkezik hozzájuk a jel a csatornától, onnantól ráteszik a hálózatra, legalábbis ezt nyilatkozták.De az AXN HD még nincs se a 34-esen, se sehol máshol.
mlaszlo írta:Na most már visszakerült.krisz83 írta: Még mindig a Movies24 van a 34-es csatornán.Elvileg visszakerült a 35-ösre a Movies24, a 40-esre pedig a Filmbox Extra1. Az AXN HD nem tudom elindult-e.
Azt hiszem ma ebből már nem lesz semmi. Pedig a honlapon már szerepel a HD csatik között.
mlaszlo írta:Még mindig a Movies24 van a 34-es csatornán.krisz83 írta: Van akinek már megy az AXN HD?? Mert nekem még csak a Filmbox Extra 1 megy.Valamit összekevertek, mert a Filmbox Extra1 sem oda került, ahova előzetesen írták. Az AXN HD helyén a Movies24 megy most, nem tudom hova kerülhet majd az AXN HD. Amilyen logikus kezd lenni a csatornalista, lehet valahova a 150-160-as csatorna környékére teszik
krisz83 írta: Van akinek már megy az AXN HD?? Mert nekem még csak a Filmbox Extra 1 megy.Valamit összekevertek, mert a Filmbox Extra1 sem oda került, ahova előzetesen írták. Az AXN HD helyén a Movies24 megy most, nem tudom hova kerülhet majd az AXN HD. Amilyen logikus kezd lenni a csatornalista, lehet valahova a 150-160-as csatorna környékére teszik