RADIOSITE Fórum

#74942  Szerző: Zoey

Akkor mégiscsak jól értelmeztem:

"A Médiatanács a 652/2011. (V. 18.) számú határozatát hatályában fenntartja tekintettel arra, hogy a Ket. 114. § (1) és (6) bekezdése alapján a határozat visszavonásának feltételei nem állnak fenn"

magyarul, ha jól értem, később befizették két részletben az összeget, de ez utólag nem változtathat a döntésen. De akkor mik a "határozat visszavonásának feltételei"?
 #74908  Szerző: Attis

csodálkozom is, hogy az N-Joy hálózaton belül hogyan lehetséges ez a szituáció
Nem akarok vészmadárkodni, de találtam valamit az NMHH legutóbbi ülésnapjának napirendjei között:
442/2011. A Somogyi Média Kft. (Kaposvár 91,2 MHz - Enjoy) helyi rádiós médiaszolgáltató fizetési haladék iránti kérelme (sürgősséggel tárgyalandó)
Nem tudom, mi lett a döntés. De ez nem jó jel...
 #74903  Szerző: Zoey

lambda írta:Én inkább az esti sávot (18-20h) hallgatom, de az egész jó mind zeneileg, mind műsor tekintetében! Lényeg a lényeg, nekem is hiányozna, ha nem lenne, persze ez nem rajtunk fog múlni!
Kedves Zoey! Ha nem voltál még hasonló helyzetben szerencsés vagy ... Sajna én már jártam úgy, hogy nem tudtam időben postára adni a feladandót ... Lényeg a lényeg hidd el nem egy kellemes szituáció!
Hidd el, én is átéltem már ilyeneket! És nem is kárörvendésből írtam, csak az saját értelmezésemet.
Ha az előző kommentemben szereplő második idézet után írt mondatomra vonatkozóan írtad, akkor kiegészítésként annyit, hogy csak azon mosolyogtam, hogy végül is érdekes ez a magabiztos hozzáállás: fő az optimizmus. :)
De egyáltalán nem gondolom, hogy ez olyan csapat lenne, ami nem képes fizetni, elherdálná a pénzt, sőt, csodálkozom is, hogy az N-Joy hálózaton belül hogyan lehetséges ez a szituáció... :o
 #74900  Szerző: lambda

Én inkább az esti sávot (18-20h) hallgatom, de az egész jó mind zeneileg, mind műsor tekintetében! Lényeg a lényeg, nekem is hiányozna, ha nem lenne, persze ez nem rajtunk fog múlni!
Kedves Zoey! Ha nem voltál még hasonló helyzetben szerencsés vagy ... Sajna én már jártam úgy, hogy nem tudtam időben postára adni a feladandót ... Lényeg a lényeg hidd el nem egy kellemes szituáció!
 #74882  Szerző: roberto

Nekem hiányozna.
 #74846  Szerző: djlacee

lol komment:
laca74 a delmagyar.hu-n írta:Lehet sokaknak fel se tünne hogy már nem sugároznak,unalmas zenék unalmas müsorstruktúra a mikrofon mögött ülök inkább egymást szórakoztatják mint hogy értelmesen vezetnék a rájuk bizott müsoridöt.
 #74845  Szerző: királyrák

És ez mind a két frekvenciára vonatkozik, vagy csak a szegedire?
 #74843  Szerző: Zoey

... a Médiatanács 2011. május 18-án elutasította a Rádió Plusz sugárzási kérelmét a május 9. és július 7. közötti időszakra, arra hivatkozva, hogy a rádió nem fizette be a szóban forgó 60 napra vonatkozó médiaszolgáltatási díjat, hanem részletfizetési kedvezményt kért. Kiemelték azonban: a frekvencia üzemeltetője két részletben befizette a teljes összeget, így díjtartozása nincs.
Lehet, én nem értelmezem jól, de véleményem szerint ha a részletfizetési kérelmet elutasította a hatóság, ezzel együtt nem adott ideiglenes engedélyt, akkor hiába fizették be később két részletben az összeget, ez már így utólag nem változtathatott a döntésen.
A médium dolgozói és a frekvenciát üzemeltető kft. úgy döntöttek, folytatják a munkát, és a Rádió Plusz júniusban is hallható lesz.
:lol: :lol: :lol: Ez azért szerintem nem ilyen egyszerű, ahogy mi ezt így kijelentjük.
 #74837  Szerző: DWC

PooLee írta:...
Ezek állati jó dolgok, amiket írtál, csak kb. álomszerűnek hat a mostani sablonrádiók ismeretében. :)
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 52