RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#74855  Szerző: mlaszlo

csokie írta:azért ha a Neo FM bejön ott egerszegről, akkor annak is be kéne, ha nem, akkor esélytelen szerintem.
A Neo FM-nek tudtommal nincsen Zalaegerszegen frekvenciája, a Kossuth-nak van csak az országosak közül a 102.6-on, de a lista szerint az kisebb teljesítménnyel ad, mint amivel a Rádió1 adhat majd.
Sok múlhat majd az adón és hogy merre is fog sugározni. Pl. a 103.9 és a 88.1 Budapestről ugyanonnan ad, a 103.9 Érd-Parkvárosban mégis gyengébben jön, mint a 88.1, pedig utóbbi elvileg kisebb teljesítménnyel ad.
Majd tényleg akkor derül ki, ha elindul az adó.
 #74854  Szerző: csokie

azért ha a Neo FM bejön ott egerszegről, akkor annak is be kéne, ha nem, akkor esélytelen szerintem.
 #74852  Szerző: mlaszlo

csokie írta:hát akkor sajnos keszhely és környéke kimarad a jó kis Rádió 1 hallgatásból :)
Majd kiderül, ha elindul a 95.1 is. A 105.7 nem hiszem, hogy elszólna odáig, de ahogy látom a listából a Zalaegerszegi elvileg nagyobb teljesítménnyel indulhat, mint a többi adó, ami a Zalaegerszegről sugároz.
 #74847  Szerző: csokie

hát akkor sajnos keszhely és környéke kimarad a jó kis Rádió 1 hallgatásból :)
 #74784  Szerző: ceve

csokie írta:keszthelyen pedig elég szépen jönnek már az oszágosak egerszegről
Komolyabb DX-elés nélkül nem. Esetleg egy minőségi autórádióval, de ehhez vedd hozzá, hogy Keszthely környéke dombvidék, és egy átlagmeber nem fog olyan rádiót hallgatni, ami utazás közben el-elmegy a domborzati viszonyok miatt. Gyenesdiás-Vonyarcvashegy környékén például egy gyengébb antennával néhány kilométeren át még Kabhegy is szinte teljesen elhallgat.

A fonyódi Juventus nagyjából jön a városban, de gyengébb az országosoknál, konyharádión állítgatni kell hozzá az antennát. Emiatt a hallgatottsága tapasztalatom szerint szinte nulla. Marcali N-Joy még egy kicsit gyengébb, ezt tízből nagyjából kilenc ember még csak nem is ismeri, nemhogy hallgatja. Pedig 2009-ig szerintem ez volt a két legszínvonalasabb, leghallgathatóbb rádió (N-Joy most is az). De picit rosszabb a vétel a többinél, így a többség sajnos elintézi annyival, hogy "kapcsoljuk már el ezt a sistergést".

Lakásban én még nem tudtam egerszegi és tihanyi adót befogni, és csak egyetlen olyan pontot találtam, ahol jött a 92,6.

Szóval a Rádió1-nek néhány hullámvadász techbuzit leszámítva reálisan nulla darab keszthelyi hallgatója lesz.
 #74777  Szerző: csokie

keszthelyen pedig elég szépen jönnek már az oszágosak egerszegről
 #74776  Szerző: djlacee

Szóval csak keszthely környékén lesz kisebb vétele
de nemsokára indul a zalaegerszegi freki
 #74775  Szerző: csokie

szerintem kisebb lesz a vételkörzete mint a rise, de északabbra ott van a 94,6 és a 101,8 is. Szóval csak keszthely környékén lesz kisebb vétele. Ekkora nagy rádiónál nem oszt, nem szoroz.
 #74766  Szerző: lali87

LuciFerko írta:Kiv vagyok, mennyire üt majd bele a Gerecsei Kossuth :blush: Siófoknál is egész jó a 105.6
Június 20.-tól már semmi nem lesz az R1 kinyomja, kénytelen leszel a 93.6-ot vagy 102.3-at hallgatni :-P
 #74765  Szerző: LuciFerko

Kiv vagyok, mennyire üt majd bele a Gerecsei Kossuth :blush: Siófoknál is egész jó a 105.6
  • 1
  • 290
  • 291
  • 292
  • 293
  • 294
  • 482