Rendkívül primitívnek tartom, amit a Klubrádió (és köre) művelt ma délelőtt a 95.3 frekvencia kapcsán megtartott NMHH-közmeghallgatáson.
Az, hogy "berendeltek" pár rendkívül lojális hallgatót (köztük pár BUNKÓ nyugdíjast), hogy gyakorlatilag minitüntetést faragjanak a rendezvényből, szerintem kritikán aluli intelligenciára vall a rádió managementje részéről.
Ezzel nem értek el semmit, csak azt, hogy egy komolynak szánt eseményből matiné legyen. Két dolgot értek el: kellemetlen helyzetbe hozták azt a 4 NMHH-munkatársat, akik "semmiről sem tehetnek", illetve elvették a lehetőséget azoktól, akik komolyan érdeklődtek a frekvenciák iránt.
Egyebek mellett: a műsoridő örökbefogadtatása helyett például el lehetne gondolkodni a DAB+ platformon történő terjesztésen és a koldus módon történő pénzgyűjtés helyett mondjuk digitális vevő megvásárlására sarkallni az embereket.
Gratulálok, Klubrádió, ülj le, egyes! Mindenféle politika nélkül (tekintve, hogy volt pár műsorod, amit hallgattam és szerettem): már nem bánnám, ha elhallgatnál.
---
Ugyanakkor az NMHH-nak is feketepont jár: egyrészt azért, mert hagyták, hogy ez legyen a nyilvános meghallgatásból, másrészt 2 darab értelmes és érdekes kérdés hangzott el a másfél helyett közel 3 órán át tartó eseményen, s arra sem tudtak érdemben válaszolni.