RADIOSITE Fórum

• Klubrádió

• Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
 #75199  Szerző: akhaz

A Klubrádió pl. a 1/10-ét tartaná reálisnak...
A Juventus frekvenciájáért 92,5 millió + ÁFA médiaszolgáltatási díjat kérnek.
A Klubrádió esetén ez 52,9 millió+ ÁFA.
A Rádió 1 budapesti frekvenciájáért 39,3 millió + ÁFA.
 #75048  Szerző: markfelt

Olvass már vissza kicsit (csak 2 hsz.), hogy ne linkeld be kétszer ugyanazt!

Ráadásul a főoldalon is kint van.
 #75038  Szerző: Andrew5

A Klubrádió jelentősen módosíttatná az általa használt frekvencia pályázati kiírását a tervezethez képest. A rádió vezetése a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának csütörtöki közmeghallgatására 22 pontos javaslatsorral érkezett. A médiatanács szóvivője komolytalannak nevezte a Klubrádió igényét arra vonatkozóan, hogy a szolgáltató ingyen használhasson egy értékes budapesti kereskedelmi frekvenciát.
 #75019  Szerző: Attis

Mellesleg ez a Népszabadság - Le Monde cikk is elég szánalmas. Felesleges és Hazug.
Már bocs, de miért hazug?
"semmiről nem tehető"
értsd jól: a hivatali teendőket ellátó személyzet, avagy nem a médiatanács tagjai, vagy a hatóság elnöke.
Háát.. Én értem mire célzol. De egy jogilag legitim (és ezt hangsúlyozom), viszont morálisan, demokratikusan súlyosan illegitim hivatalról beszélünk... Cinkes. :blush:
 #75005  Szerző: markfelt

A Klubrádió módosíttatná a frekvenciapályázatot
Minidemonstrációvá fajult a mai NMHH-közmeghallgatás.

http://bit.ly/kIG5uD
 #74998  Szerző: RadiosJani

Mellesleg ez a Népszabadság - Le Monde cikk is elég szánalmas. Felesleges és Hazug. Na de ez már más kérdés. A klubrádió egy ideje túl lő a célon. Nem vagyok törzshallgatója, de örülnék ha megmaradna. Kevesebb politikával és több más műsorral, mert a NEM politikai műsorait nagyon tudom kedvelni. Kár érte, na de a hírközlése is hiteltelen, szóval... Nem lepődnék meg a helyükben, ez az akciózásuk meg kritikán aluli. Ezzel lejáratják saját magukat és azt is amit képviselnek...
 #74987  Szerző: alopisz

Attis írta:Ettől függetlenül tény, hogy jelenleg Admin szavai idézve a "semmiről nem tehető" (khm.. :sleep: )NMHH feltett szándéka, a Klub ellehetetlenítése.
http://nol.hu/kulfold/le_monde__orban_e ... klubradiot
Azt csak halkan kérdezem meg... Baj, hogy van egy normális, a frekvenciadíjakat fizető (ez marha nagy szó hazánkban), politikai rádió, amelyik nem az aktuális érdekeknek felel meg (vs. Class FM hírek, Info, Lánchíd, MR)? A hallgatottsága olyan, amilyen... De egy biztos. Aki ezt a rádiót hallgatja, az nem fog "bedőlni" egy áttérítésnek, és nemzetközileg se éppen pozitív lesz a visszhangja a "megszüntetésének". Márpedig külföldön újabban média téren húúúú de felettébb jól állunk. (Lásd médiatörvény.)
"semmiről nem tehető"
értsd jól: a hivatali teendőket ellátó személyzet, avagy nem a médiatanács tagjai, vagy a hatóság elnöke.
  • 1
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 137