RADIOSITE Fórum

• Helyi, körzeti kereskedelmi rádiók

#75059  Szerző: Andrew5

A Médiatanács az Mttv. 65. § (11) bekezdése alapján ideiglenes hatósági szerződést köt a Lokál-Média Kft-vel a Debrecen 95,0 MHz médiaszolgáltatási jogosultság 2011. június 17. és 2011. augusztus 15. közötti időszakban történő hasznosítására a mellékletként csatolt hatósági szerződés szerint.

nincs fm95 topik így ide írom. agusztus 15 ig.... a kérdés: a tanács legközelebb agusztus 24.-én fog ülésezni. Akkor ez hogy is lesz? :S
 #75007  Szerző: PooLee

Andrew5: ezesetben elnézést kérek az előző hozzászólásomban tapasztalt hangnememért! :)
 #75006  Szerző: markfelt

Kell oda is a Mária Rádió, mert ott már egy_kicsit_sistereg.
És az pedig közösségi, úgyhogy "leülni és pofa be"!
 #75000  Szerző: Andrew5

nah a tisztánlátás kedvéért nem ideiglenes frekiről van szó, hanem helyiről, állandóról. azért lepődtem meg.
Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság tájékoztatja az érdekelteket, hogy a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló 2010. évi CLXXXV. törvény (a továbbiakban: Mttv.) 49. § (5) bekezdésének megfelelően közzéteszi a Taliándörögd 96,5 MHz helyi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség frekvenciatervét.

A médiaszolgáltatási lehetőség frekvenciatervét a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1133 Budapest, Visegrádi utca 106. szám alatti ügyfélszolgálati irodájában lehet megtekinteni 2011. június 21. és július 8. napja között munkanapokon, az alábbi időpontokban:

Hétfő: 08-12 óráig
Szerda: 13-16 óráig
Péntek: 08-12 óráig

Jelen közlemény hirdetményi úton és a Médiatanács honlapján 2011. június 14-én került közzétételre.
 #74997  Szerző: mimi

Nincs kiakadva :) Csak egy 20 éve működő, több mint százezres látogatottságú és több mint ezer programot felvonultató kulturális fesztivál egyik helyszínéről van szó, meg van ott valami jelentéktelen űrtávközlési állomás, senkit nem érdekel :)
Most pedig visszavonul csendben tovább szemlélni a rádiózás halálát, ha megbocsájtotok.
 #74994  Szerző: best

Most másról van szó. Helyi (állandó) frekit kértek a 96,5-re, nem ideiglenes adást.
 #74990  Szerző: PooLee

Ha mgabor még fórumozna, most nagyon ki lenne akadva szerintem. Ha már nem a bölcsesség útját választottad, ajánlom figyelmedbe a http://www.google.com oldalt. Ezt írd be a keresőcsíkba: Közös Hullámhossz.
 #74982  Szerző: Andrew5

Taliándörögd 96,5 MHz Életemben nem hallottam eről a helyről. Freki már van :-)
 #74897  Szerző: donder

Andrew5 írta:
Andrew5 írta:Tekergettem most a tuneremet. és megállt a 94.00mhzen aahol sztereo csend jön. Eddig semmi nem jött. Tudja valaki megnézni Debrecenben?

Na mostmár nincs elment....
az UPC lesz.. nekem is jön néha ha úgy hagyom a csüngő kábelt a falból...
 #74885  Szerző: Andrew5

Andrew5 írta:Tekergettem most a tuneremet. és megállt a 94.00mhzen aahol sztereo csend jön. Eddig semmi nem jött. Tudja valaki megnézni Debrecenben?

Na mostmár nincs elment....
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 26