RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#75198  Szerző: akhaz

A Juventus frekvenciájáért 92,5 millió + ÁFA médiaszolgáltatási díjat kérnek.
A Klubrádió esetén ez 52,9 millió+ ÁFA.
A Rádió 1 budapesti frekvenciájáért 39,3 millió + ÁFA.
 #75197  Szerző: benjamin

DWC írta:Nagyon szerethetik Wolf Katit:
2011-06-19 12:00Wolf Kati:Szerelem Mi*** Múlsz
2011-06-19 11:55Lady Gaga:Judas
2011-06-19 11:50
2011-06-19 11:45Taio Cruz ft. Travie McCoy:Higher
2011-06-19 11:40Bruno Mars:Grenade
2011-06-19 11:35Wolf Kati:Szerelem Mi*** Múlsz

Viszont:
2011-06-19 13:20ATB:9 PM (Till I Come)
2011-06-19 12:55Faithless:Insomnia
2011-06-19 07:15Junior Jack:Stupiddisco

:shock:

Ez azért "macskakemény".
Örömmel veszem észre hogy az ilyen zenékből egyre többet hallok R1-en.
 #75196  Szerző: DWC

Nagyon szerethetik Wolf Katit:
2011-06-19 12:00Wolf Kati:Szerelem Mi*** Múlsz
2011-06-19 11:55Lady Gaga:Judas
2011-06-19 11:50
2011-06-19 11:45Taio Cruz ft. Travie McCoy:Higher
2011-06-19 11:40Bruno Mars:Grenade
2011-06-19 11:35Wolf Kati:Szerelem Mi*** Múlsz

Viszont:
2011-06-19 13:20ATB:9 PM (Till I Come)
2011-06-19 12:55Faithless:Insomnia
2011-06-19 07:15Junior Jack:Stupiddisco

:shock:

Ez azért "macskakemény".
 #75195  Szerző: LuciFerko

előbb még SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS volt, de alighogy sikerül feltápászkodnom ránézek.
 #75194  Szerző: markfelt

Elindult a Rádió 1 Balaton.
Szarul szól nagyon, 96 kbps MP3 minőség és akad.
 #75112  Szerző: benjamin

mlaszlo írta:
benjamin írta:Én nem érzem azt hogy ők tényleg jól érzik magukat és nemcsak munka.Ezt bizonyítja hogy sokszor fikázzák ezt a zenét meg például a morningshown hallom hogy ők tényleg jól érzik magukat.
A reggeli műsor szerintem elég nehéz műfaj, nem kis feladat minden nap 4 órán át lekötni a hallgatók figyelmét úgy, hogy az még vidám és jó hangulatú is legyen. Egyik nap jobban sikerül a műsor, másik nap rosszabbul, de ezzel nincs is baj.
A Morning Show se mindig az a vidám műsor, ott is vannak hullámvölgyek, amikor szinte már unalmas a műsor, főleg amikor nincs bent a Balázs, akkor már közel se olyan vidám a hangulat, érezni, hogy már nem tudnak mit kezdeni magukkal és várják a 10 órát, hogy mehessenek tovább.
Ugyanezt hallom ismerősöktől, akik Bumerángot hallgatnak, hogy ott is egyik nap jó a műsor, másik nap meg erőltetett.
A Kukoriban én a zenék számát csökkenteném egy kicsit és több időt hagynék a beszédre. Most van amikor egy fél órában alig 3-4 perc beszéd van, a többi zene és reklám.
Lehet nincs téma :lol: De én mondjuk több beszédet hallok mint egy évvel ezelőtt.Meg vannak nagyon jó poénok.
 #75104  Szerző: mlaszlo

benjamin írta:Én nem érzem azt hogy ők tényleg jól érzik magukat és nemcsak munka.Ezt bizonyítja hogy sokszor fikázzák ezt a zenét meg például a morningshown hallom hogy ők tényleg jól érzik magukat.
A reggeli műsor szerintem elég nehéz műfaj, nem kis feladat minden nap 4 órán át lekötni a hallgatók figyelmét úgy, hogy az még vidám és jó hangulatú is legyen. Egyik nap jobban sikerül a műsor, másik nap rosszabbul, de ezzel nincs is baj.
A Morning Show se mindig az a vidám műsor, ott is vannak hullámvölgyek, amikor szinte már unalmas a műsor, főleg amikor nincs bent a Balázs, akkor már közel se olyan vidám a hangulat, érezni, hogy már nem tudnak mit kezdeni magukkal és várják a 10 órát, hogy mehessenek tovább.
Ugyanezt hallom ismerősöktől, akik Bumerángot hallgatnak, hogy ott is egyik nap jó a műsor, másik nap meg erőltetett.
A Kukoriban én a zenék számát csökkenteném egy kicsit és több időt hagynék a beszédre. Most van amikor egy fél órában alig 3-4 perc beszéd van, a többi zene és reklám.
 #75103  Szerző: benjamin

Én nem érzem azt hogy ők tényleg jól érzik magukat és nemcsak munka.Ezt bizonyítja hogy sokszor fikázzák ezt a zenét meg például a morningshown hallom hogy ők tényleg jól érzik magukat.
 #75097  Szerző: Rádiós

A Kukori legnagyobb baja, hogy fáradt és erőltetett benne a nevetés. Mindenen vihogni kell a csajoknak, de még Endrének és Levinek is. Elfogyott a lendület nincs már mögötte nagyon ötlet. Én nem minden nap hallgatom, mert az emberkínzás, de azt mindig tapasztalom, hogy reggel hatkor még olyan a hangjuk, mint aki öt perce kelt volna fel, de sajnos még félhét, háromnegyed hét körül is. Egy műsorvezető, ha komolyan veszi a munkáját, akkor figyel arra is, hogy reggel hatkor ne fröcsögjön a nyál a hallgató fülébe. Kicsit bejáratja a hangját meg felpörgeti magát annyira, hogy én ne azt érezzem, hogy még szarik bele és aludna még úgy 8-10 órát. Vannak persze jó pillanataik, de 2005-2006 környékén jobban tetszett a Rádió 1 és a reggeli műsor is.
 #75092  Szerző: Nightman

benjamin írta:Bocs hogy más témára térek de hallgatom reggelente a kukorit és azon szórakozok a legjobban.Szerintem azért ilyen alacsony a hallgatottsága mert nincs arculata.Kellenének különszignálok.reklámok,weblap,meg játékok.Akkor már MS és a Bumaráng is jobban meghúzná magát.
A kukorival az a baj -szerintem- hogy Levit ismerve az ő humora -ami teljesen rendben van- nem egyeztethető össze a célkorosztállyal.. Akik ugye baromi fiatalok.. Amolyan, "rossz helyen" kategóriába sorolnám ezt a szitut,de majd jól megcáfoltok.. Az egyébként való igaz,csinálhatod te a világ legjobb műsorát is,ha a kutya nem tud róla,és szart is,úgy,hogy mindenki rád figyel.. Igaz,kedves rádiós kollégák? :chinese:
  • 1
  • 288
  • 289
  • 290
  • 291
  • 292
  • 482