RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#75785  Szerző: LewyDee

Sziasztok!

Az Aktív93,6 topikját kerestem, de nem találtam meg. Számomra elég átláthatlan ez a struktúra.

Na a lényeg azt hallottam hogy Rise FM a gödöllői frekin fog megszólalni, ezt megtudjátok erősíteni?
 #75399  Szerző: best

admin írta:Ez kemény! Mi az ok?
RiseFM Facebook
‎!!!FONTOS!!! Rájzerek, a másodfokú viharjelzés miatt a szombati BeachBall buli BIZTONSÁGI OKOKBÓL ELMARAD!!!!! :(((( Az elővételes jegyeket visszaválthatjátok a Retro boltokban, jövő héttől pedig a Sundance Parkban. Ne búsuljatok, mert hamarosan találkozunk a Balatonon egy ferrrrrgeteges buliban!!!!! :) És bízzunk abban, hogy a BeachBallt még ezen a nyáron bepótolhatjuk! (Team) - Kérjük, osszátok meg a posztot a többiekkel :S
 #74739  Szerző: jimmer

Andrew, te melyik rádióban használod? Nézegettem a referenciákat de nem jöttem rá, melyik adó neve köthető hozzád.
 #74734  Szerző: Rádiós

Nah nálam még ilyet nem csinált! A reklámokkal volt már baj! Van stabilabb rendszer is, de reméljük kijavítják.
 #74724  Szerző: Andrew5

zenefalo írta:Órák óta hallgatom a neten,nem értem miért mondanak dupla MTI-híreket! Az első blokk,amelyet a nő olvas fel kb.húsvét körül készülhetett,a másik,amelyet egy férfi olvas fel,az friss. Minden órában ez van. Technikai baki? :S

Net 42 szokott fura dolgokat művelni.... Nálam kimaradni szokott a hírek :-) Sosem tudom miért istenitik televan hibákkal.......
 #74723  Szerző: zenefalo

Órák óta hallgatom a neten,nem értem miért mondanak dupla MTI-híreket! Az első blokk,amelyet a nő olvas fel kb.húsvét körül készülhetett,a másik,amelyet egy férfi olvas fel,az friss. Minden órában ez van. Technikai baki? :S
 #74696  Szerző: csokie

Keszthelyen szinte nem is jön, Gyenesdiásnál semmi, Vonyarcvashegynél éppenhogy, Balatongyöröknél már kezd éledni a 98.9, Nemesvita után RDS, Tapolcán elég gyenge, de utána már szépen jön majdnem Veszprémig.
 #74695  Szerző: csokie

Srácok! 20 perce hallgatom, és kezd visszatérni a jó zenei kínálat a Rizsához! Élvezhető, dallamos, vokálos kicsit régebbi zenék mennek! Na ez már haladás, csak így tovább. Viszont a Ganxsta Zolee-s bejelentkezés minősége botrány volt. De legalább az igyekezet megvan, úgy érzem.
  • 1
  • 200
  • 201
  • 202
  • 203
  • 204
  • 470