RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#75426  Szerző: markfelt

benjamin írta:
Zoey írta:Na, csak raktak estére is egy kétperces összefoglalót a Balatoni nyár aznapi adásból.
Gondolom sok ember arra számított, hogy ezúttal is este jelentkezik a műsor, nem pedig délelőtt, igaz, két órában.
Jó ötlet ez a kis kis kedvcsináló, még ha túl sok nem is derül ki belőle.
Az új főcím pedig sokkal klasszabb az előzőnél. Ezek az élénk színek igazi nyári hangulatot idéznek! És ráadásul a kis napernyők mindig más színben pompáznak! :yes:

Kíváncsi leszek, meghozza-e a szép eredményeket a nyári műsorrend.
Holnap startol a Magyarországon még nem vetített 24 hetedik évad, majd egyből ezt követően a nyolcadik is érkezik a csatornára.
Csak reklámkampány is kéne hozzá.
A Petőfi és a Kossuth Rádióban sz'rrá reklámozzák. Minden órában lemegy a promó a reklámblokkon kívül, műsorajánlóként.

Ez így elér kétmillió embert (igaz pont az 50 fölötti korosztály a hallgatók zöme, s a sorozat meg inkább 20-30-asoknak szól).
 #75414  Szerző: benjamin

Zoey írta:Na, csak raktak estére is egy kétperces összefoglalót a Balatoni nyár aznapi adásból.
Gondolom sok ember arra számított, hogy ezúttal is este jelentkezik a műsor, nem pedig délelőtt, igaz, két órában.
Az új főcím pedig sokkal klasszabb az előzőnél. Ezek az élénk színek igazi nyári hangulatot idéznek! És ráadásul a kis napernyők mindig más színben pompáznak! :yes:

Holnap startol a Magyarországon még nem vetített 24 hetedik évad, majd egyből ezt követően a nyolcadik is érkezik a csatornára.
Csak reklámkampány is kéne hozzá.
 #75409  Szerző: Zoey

Na, csak raktak estére is egy kétperces összefoglalót a Balatoni nyár aznapi adásból.

#75348  Szerző: Mipi

Pihe írta:elküldtem a játékba a megfejtést a jatek@mtv.hu -ra és vissza jött a failure notice üzi hogy nem jó vagy nincs ilyen cím :o :S én írtam el valamit vagy ennyire nem törődnek a nézőkkel? :S
Még kb 2 hónapja írtam egy kérdésre választ abba az autós műsorba. Én is failure notice üzenetet kaptam.
 #75345  Szerző: Pihe

elküldtem a játékba a megfejtést a jatek@mtv.hu -ra és vissza jött a failure notice üzi hogy nem jó vagy nincs ilyen cím :o :S én írtam el valamit vagy ennyire nem törődnek a nézőkkel? :S
 #75340  Szerző: lali87

Én ezt nem tekinteném végleges műsorstruktúrának, habár jóval nézhetőbb mint az eddigi... :(
Rákay Philip a Magyar Televízió nagyura, a Balatoni nyár promózásán, annyit nyögött be, hogy valami nagy dologgal készülnek őszre a nyári uborkaszezon alatt...és mindenki nagyot fog nézni... :oops: Majd meg látjuk ősszel mi lesz... :roll:
 #75328  Szerző: Zoey

mlaszlo írta:
Zoey írta: Sajnos a nézettségi adatok nem ezt mutatják. Ugyanúgy gyenge számokat hoz, 18-49-ben még a Film+, Cool és Via3 is megelőzik. :S
Még nem is nagyon mutatkozhat ez a nézettségben, hiszen csak most változott a műsorrendet. Viszonylag hosszabb idő lehet, mire eredménye lehet a váltásnak.
Lehet, én a múlt heti adatokat nézve mondtam.
Nem hosszú a nyár, kíváncsi vagyok, mikorra érik be ennek a műsorstruktúrának az eredménye.
 #75323  Szerző: benjamin

mlaszlo írta:
Zoey írta: Sajnos a nézettségi adatok nem ezt mutatják. Ugyanúgy gyenge számokat hoz, 18-49-ben még a Film+, Cool és Via3 is megelőzik. :S
Még nem is nagyon mutatkozhat ez a nézettségben, hiszen csak most változott a műsorrendet. Viszonylag hosszabb idő lehet, mire eredménye lehet a váltásnak.
és egy reklámkampány is kellene hozzá
  • 1
  • 154
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • 235