RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#75598  Szerző: mlaszlo

FLaci81 írta:Lehetséges az, hogy a 105.7-en ugyanaz a műsor megy mint a 94.6-on?
12 és 13 óra között direkt nézegettem a két frekit útban veszprém felé 3 egymásutáni zeneszám teljesen megegyezett mindkét frekin, annyi, hogy a 105.7-en előlrehaladottabb állapotban járt az aktuális zene, mint a 94.6-on.
A helyi műsoridőben is a legtöbb frekvencián ugyanazok a számok mennek, csak időbeli eltérés van, illetve a műsorvezető személye eltérő.
 #75597  Szerző: FLaci81

Lehetséges az, hogy a 105.7-en ugyanaz a műsor megy mint a 94.6-on?
12 és 13 óra között direkt nézegettem a két frekit útban veszprém felé 3 egymásutáni zeneszám teljesen megegyezett mindkét frekin, annyi, hogy a 105.7-en előrehaladottabb állapotban járt az aktuális zene, mint a 94.6-on.
 #75546  Szerző: LuciFerko

nemtudom meddig volt csendbe, mert visszaaludtam :)
 #75545  Szerző: mlaszlo

LuciFerko írta:105.7 elkussolt.
Úgy hallom már megy :)
 #75515  Szerző: LuciFerko

105.7 elkussolt.
 #75436  Szerző: DWC

alopisz írta:Viszont hátha lenne valaki - külföldi tőke, akinek el lehet adni a vidéki frekvenciákat. ;)
Hátha lenne magyar is..
 #75435  Szerző: alopisz

Épp ezért jön majd két oldalról a pofon, az egyik a versenyhivataltól a valótlanságok miatt, a másik meg az nmhhtól, aki kuncogva fog röhögni, hogy ott lesz a sok vidéki frekvencia és netán a pesti... és egyik sem kapcsolódhat hálózatba :)
Meg kellene gondolni a pályázatot, a tavalyi mérleg alapján nem fogja tudni magát eltartani ezekkel a feltételekkel. Viszont hátha lenne valaki - külföldi tőke, akinek el lehet adni a vidéki frekvenciákat. ;)
 #75434  Szerző: FLaci81

csokie írta:Én egyszer mentem az M3-ason, és a 100. kilométer kőig jött a 103.9 (90km nél a 104.0 Mhz zavart bele már);
101.9-et lehetetlen volt akár 15 km-en keresztül is hallgatni, a 92.3 pedig az M35-ös út 10-es km kőnél kezd el nagyon gyengén bejönni.
Lényeg: utazás közbem még mindig a Class-Neo-Petőfi hármast szoktuk hallgatni mert nincs más ami még korrektül jönne egy út során.

A 101.9-et meg tudom erősíteni, hogy tényleg nem jön sokáig!
Nyugat felé az M1-esen a 103.9 sem jön sokáig, Pest után nem sokkal már sistereg is, valószínűleg kelet felé nézhet az antennája, ha arra jobban bejön. 2 féle autóval és autórádióval tesztelve.

A győri 96.4 viszont érdekes, az M1-esen Győrtől olyan 35-40 Km-re kezd el bejönni (ha jól emlékszem), viszont dél felől is (83-mas út Veszprém Pápa felől) nagyjából ilyen távolságból lehet hallgatni (Lehet, hogy körsugárzó antennája van?), lehetne messzebbről is szerintem, ha a Pápai 96.4 Kossuth nem zavarná a Győr felé kb. 15 Km-es körzetével, onnantól már a 96.4 R1 az erősebb, de tényleg kinek lehetett ez a hülye ötlete, hogy ugyanarra a frekire rakjon másik rádiót? Főleg, hogy a Kabhegyi 102.3 lefedi jó minőségben a környéket. Szívesen elbeszélgetnék a fószerrel aki ezt kitalálta.

Elnézést a részleges OFF-ért. :)
 #75433  Szerző: Rádiós

Addig nem szól érte, amíg a saját bőrén nem érzi ennek a hatásait. Ráadásul a Heroeban is annyi szavazatuk van, amennyi frekvenciájuk! Lassan a Rádió 1 többséget szerez és azt fog megszavaztatni a Heroe-ban amit csak akar.
 #75432  Szerző: harrapari

lambda írta:
base84 írta:Hogy lehetne már egész Balatonon fogni a tihanyi 105.7et, amikor 0.5 kWal sugároz, máshol az országban ekkora teljesítmény max 30-40 km-es vételkörzetet ad, Tihany pedig nem a Balaton közepén fekszik :)
Ez csupán egy a rádió nagyotmondásai, hazugságai közül! :D
Nekem legjobban a nyíregyházi adó kapcsán közzétett "hirdetésük" tetszett: A Rádió1 a Budepesttől Nyíregyházáig vezető autópályán végig elérhetővé válik! Na ezen fetrengtem! :lol:
Nézzük hogyan is oldják ezt meg:
103,9 MHz Budapest 5Kw (antenna 125 méteren)
101,9 MHz Eger 500w (antenna 100 méteren)
91,1 MHz Nyíregyháza 500w (max) (antenna max. 39 méteren) ....
Namármost képzelj magad elé egy domborzeti térképet ..... Talán a szakasz 1/3-át maximum ha lefedik .... :D

Ez már csak zárójel és itt off is, de például a classnak ez így jön össze:
103,3 Mhz Budapest 81 Kw (antenna 511 méteren)
104,4 Mhz Kékes 27 Kw (antenna 909 méteren)
103,5 Mhz Tokaj 50 Kw (antenna 515 méteren) ....
Kontraszt? :)
Ez igaz, a Rádió 1 folyamatosan valótlanságokat állít a piacon, a létező legkártékonyabb kommunikációt folytatva kamuzik a saját és az általa értékesített helyi adók lefedettségéről, hallgatottságáról stb.
  • 1
  • 279
  • 280
  • 281
  • 282
  • 283
  • 482