RADIOSITE Fórum

• Időjárás

#75543  Szerző: mlaszlo

Ennyire bizonytalan lenne ez a ma este érkező hidegfront? Többször néztem rá az OMSZ honlapjára délután és állandóan változott, hogy mely régiókra adtak ki riasztást ma éjfélig. Hol narancs volt érvényben Nyugat-Magyarországra, hol citromsárga, Kelet-Magyarországra egyik órában szintén narancs, kicsit később citromsárga riasztás volt, utána mintha meggondolták volna magukat visszatették narancsra. Pest-megyére először citromsárga riasztást adtak ki, később narancsot, aztán visszavontak minden, majd most megint citromsárga van érvényben :S
 #75183  Szerző: lali87

LuciFerko írta:na az előrejelzett nagy dirr-durrból csak egy jó kis porvihar lett, az ég csillagos. És az előrejelzések miatt elmaradt Fehérváron egy szabadtéri rendezvény :gülü2:
Most egy kicsit eltúlozták....de inkább maradjon el minthogy valami baj legyen.
http://www.youtube.com/watch?v=v2mwrFtBx-E
2006-ban ott voltam, láttam, féltem. Egy jó combos vihar és a szabadtéri rendezvény nem jóbarátok.
 #75173  Szerző: djlacee

Itt szaggat a szél, órák óta esik az eső, és a hőmérőm utolsó mért adata 14,1°C volt, most --,-°C
 #75172  Szerző: LuciFerko

na az előrejelzett nagy dirr-durrból csak egy jó kis porvihar lett, az ég csillagos. És az előrejelzések miatt elmaradt Fehérváron egy szabadtéri rendezvény :gülü2:
 #74410  Szerző: csadam

Itt Pápán éjjel esett az eső, és eléggé dörgött és villámlott is - kétszer is! - én csak az elsőre ébredtem meg, de arra is azért, mert valahova becsapott. A második felvonásban - az osztálytársaim elmondása szerint - jégeső is volt.
 #74404  Szerző: LuciFerko

olvaso1 írta:Jégeső, erős szél, letört faágak, kidőlt fák.
Azt hiszem ennyit elég elmondanom.
itt nyugi van, 18 fele volt egy kellemes zápor azt annyi.
 #74391  Szerző: szemilan

Jégeső, erős szél, letört faágak, kidőlt fák.
Azt hiszem ennyit elég elmondanom.
 #74367  Szerző: donder

El birom képzelni..sajnos... :shock:
 #74307  Szerző: Szd96

17:35-kor gondoltam leülök, "körülnézek az éterben", mi jöhet Csehország felől egy zivatar alatt. Alig telt el 3perc,
az 50méterre lévő park területére csapott le egy villám, kissé nagy robaj követte, amin azt hittem, bef*sok :shock:
De a tavalyi az emlékezetesebb volt:
ülök kint a teraszon, olvasom az Északot :D , mikor a szembeszomszéd körtefáját simogatta meg egy jókora fénnyaláb, na akkor szinte sokkot kaptam, valamint majdnem megsüketültem :o :D
 #74288  Szerző: mlaszlo

Érkezik a következő zivatar. Velencei-tó felől ismét dörgések hallatszanak, egyre hangosabban:
Kép
  • 1
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 209