RADIOSITE Fórum

• Yo! Rádió

#75873  Szerző: Yoci

Évek óta folyamatosan próbálkoztak eltűntetni minket ilyen-olyan formában. A mi területünk azért egy egész jó terület....volt....
Elindultál Pestről, Érdnél már fogható volt a Gondola, aztán Fehérvárnál becsatlakozott a Yo! ami elment egészen a Balatonig, ott meg az északi és a déli parton is ott voltunk, ami "vidéki" rádióként csak a Rise-nak sikerült eddig........Nem beszélve arról, hogy volt egy veszprémi megyeszékhelyünk is......a Sárbogárd és a Tapolca köre pedig csak hab volt a tortán. :)
Abból gondolom, hogy gyorsan lesz gazdája, mert ha megnézed a határozatot 1 napon 1 űlésen határoztak mindhárom cégünk szerződésfelbontásáról. 3 különböző cégről beszélünk......számomra érdekes, hogy véletlenül 1 napra esett ezek elbírálása. És akkor még nem beszéltem arról, hogy mindhárom cég ügye "sürgősen elbírálandó" megjegyzéssel ment be testület elé.
Utolsó gondolatként e témában csak annyit, van ebben az országban 150 rádió (most csak mondtam egy számot), ebből véleményem szerint min 130-tól ugyanúgy el lehetne venni a jogosultságot tartozás miatt mint ahogy tőlünk elvették.....vajon velük miért nem bontanak szerződést?? Erre a kérdésre mindenki saját maga adhat választ..........

Üdv.

Yoci
 #75819  Szerző: szemilan

Yoci írta: De látva a mi "kivégzésünket", véleményem szerint gyorsan érkezik majd új használója a frekvenciáknak. :)
Úgy gondolod, hogy valakinek kellenének sürgősen a frekvenciáitok és azért "végeztek ki " titeket??
Vagy csak a gyors kivégzésből gondolod, hogy viszonylag hamar fog szólni?
 #75755  Szerző: Yoci

Kimaradt a stream-es válasz.....:):)
Lebontottuk a stúdiókat, és az online adás onnan futott szét. Mint tudjátok jelen pillanatban a "gép zenél", és oda ahonnan ezt teszi anno nem vittük ki az átviteli gépet, ezért nincs online adás már régóta, és miután az történt ami, már nem is lesz.....sajnos.......

Yoci
 #75754  Szerző: Yoci

Köszönöm Benjamin!

Azt, hogy mi lesz a helyén, egyenlőre megmondani nem tudom, valószínűleg a hivatalos úton járva kiírják pályáztatásra, és majd valaki megnyeri. Azt hogy miként lesz nyer majd, már nem a mi dolgunk. De látva a mi "kivégzésünket", véleményem szerint gyorsan érkezik majd új használója a frekvenciáknak. :)

Üdv.

Yoci
 #75630  Szerző: Milán

Ja hát Yo! Rádió volt az tény, csak egyszer mindennek vége...A Yo!-nak most jött el az ideje.
 #75627  Szerző: benjamin

Yoci köszönjük hogy itt voltál a fórumon és válaszoltál nekünk.Nekem a te műsorod hiányozni fog.Lehet tudni hogy mi lesz a yo!helyén?És hogy mi lett az online streammel mert azért jó lenen még hallgatnt.
 #75593  Szerző: Yoci

Én köszönöm a kitartásodat!! :)
 #75591  Szerző: LuciFerko

Yoci! Kösz ezt az elmúlt pár évet! Legfőképpen a délutáni műsornak és az AP!-nak voltam rajongója! Szerencsére mindkettőről van pár felvételem,
 #75589  Szerző: Yoci

Jól hallod igen.....
Szerintem 2 héten belül.......
 #75588  Szerző: szemilan

Mikor lesz végleg off ?
Ha jól hallom még szól.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6