RADIOSITE Fórum

• TV2 Csoport (TV2, SuperTV2, FEM3, Mozi+, Izaura TV, Spíler 1-2, TV2 Séf, stb.)

#76851  Szerző: Attis

LuciFerko írta:Mióta nincs a Tények után időjárás jelentés?
Tegnap még volt...
 #75725  Szerző: benjamin

LuciFerko írta:tévékettőn összekervertek két riportot a naplóban, kiírást is közben cserélték le.
:lol: :blush:
 #75718  Szerző: LuciFerko

tévékettőn összekervertek két riportot a naplóban, kiírást is közben cserélték le.
 #75694  Szerző: Promenád

Sajnos én sem tudok semmit se. Csak nagy vonalakban beszélt Rátkay a Duna TV-n. Nem akart semmit se elárúli űzleti titokra hívatkozva, de célzott rá, hogy egy teljesen új arculaton dolgoznak napi 12 órán át. (Bocs, de azt híszem ez itt off téma, folytassuk a Magyar Televízió topicjában. :) )
 #75688  Szerző: Zoey

centerweb írta:
Zoey írta:
akos9277 írta:Tegnap ki volt települve az összes közmédia a magyar rádió épülete elé. Onnan volt élő műsor a dunatv-n. Elhangzott, hogy szeptembertől valami hatalmas dobásra készül a közmédia. "de ez még üzleti titok..."
Tényleg, jut eszembe, ezt már a Balatoni nyár sajtótájékoztatóján is szóba hozták. Kíváncsi vagyok mire gondoltak. De remélem, valami fiataloknak is tetsző műsor lesz. :yes:
Több, és komplexebb lesz az mint egy mûsor.
Na most akkor Tőled is megkérdezem, tudsz valamit róla, amit mi nem? ;)
Vagy ezt csak gondolod? Mit értesz a leírtak alatt?
 #75687  Szerző: centerweb

Zoey írta:
akos9277 írta:Tegnap ki volt települve az összes közmédia a magyar rádió épülete elé. Onnan volt élő műsor a dunatv-n. Elhangzott, hogy szeptembertől valami hatalmas dobásra készül a közmédia. "de ez még üzleti titok..."
Tényleg, jut eszembe, ezt már a Balatoni nyár sajtótájékoztatóján is szóba hozták. Kíváncsi vagyok mire gondoltak. De remélem, valami fiataloknak is tetsző műsor lesz. :yes:
Több, és komplexebb lesz az mint egy mûsor.
 #75686  Szerző: Zoey

#75683  Szerző: akos9277

Zoey írta:
Promenád írta:
Zoey írta:Érdekes valóságshow érkezik a TV2-re. Őszi műsortervek:
http://www.origo.hu/teve/20110624-napi- ... a-tv2.html
Most már csak az lesz a poén, ha a Magyar Televízió tudd ezeknél nézhetőbb és nagyobb nézettséget kínáló műsorokat gyártani szeptember végétől. ;)
Tudsz valamit?!? :shock:
Tegnap ki volt települve az összes közmédia a magyar rádió épülete elé. Onnan volt élő műsor a dunatv-n. Elhangzott, hogy szeptembertől valami hatalmas dobásra készül a közmédia. "de ez még üzleti titok..."
  • 1
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 203