RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#76237  Szerző: forlife70

Kedves Admin,

"A mai naptól kezdve szigorúan tilos közzétenni a Magyarországon hatályos törvényeket és a jó ízlést sértő, gyűlöletre uszító, rasszista, valamint mások vallási-, nemzeti-, vagy szexuális hovatartozását sértő véleményeket." - áll a főoldali közleményben.

Gyakorlatban ez mit jelent? Nem heccelésből, halálosan komolyan kérdezem. A radiosite.hu témakörére nézve, nem lehet például kritizálni a Mária Rádió túlzott térnyerését, ha a kritika vallási alapokon nyugszik (azaz azért szólal fel ellene XY, mert nem ért egyet azzal, hogy az evangelizáció FM-en megy és nem a szószékről)?

Nem olvastam (még) a törvény szövegét, ezért kérdezősködök csak... Mélységesen csalódott vagyok, ezzel párhuzamosan rendkívül dühös is. Nem a Radiosite Staff-ra, mert nagyon jól tudom, hogy a Ti kezetek is kötve van a szabályokhoz, és internetes lapok egész sora indított a Tiétekhez hasonló közleménnyel ma. Konkrét véleményem is van, de a szigorodó moderálási elvek miatt annak hangoztatásától most eltekintek. :)
 #76077  Szerző: djlacee

Corvinuson (állítólag) vannak bejelentkezések, interjúk, stb...
 #76075  Szerző: LuciFerko

Voltrádió most nincs?
 #75967  Szerző: jimmer

Köszönöm szépen! Szerencsére -a munka mellett -elég jól alakult a nap és adásban is sokan felköszöntöttek főleg zenékkel párosítva. Elég családias hangulatúra sikerült a mai kívánságműsor. És meglepően sok jó zenét kértek.. Wiz Kalifa, Wretch 32, Adele.. ;)
 #75951  Szerző: DWC

boldogot :)
 #75920  Szerző: Milán

Boldog Születésnapot! =)
 #75919  Szerző: RadiosJani

Heppibördzdély :)
 #75910  Szerző: Szd96

Csatlakozom, boldogat! :)
 #75909  Szerző: Zoey

Boldog Születésnapot jimmer! :)
  • 1
  • 284