A napokban teszteltem a 101.8-as és a 87.9-es frekit. A fehérvári frekiről egész jól átküzdötte magát a sárbogárdi frekvenciára, viszont örömömre a 87.9-es egész jól szól, nem úgy mint anno... Én csak azt sajnáltam, hogy Cece után ez is elszállt, és Szekszárdig nincs Rádió 1. Mindkét adóra kellene még turbó, mert egy fél országos rádiót így "összekötni" nem lehet, hogy 40 km-ig nincs adás. Sajnos a 103.9 se megy sokáig nyugat felé az M1-esen, talán még egy Tatabányai freki oldaná meg a helyzetet ha jó lenne a lefedettség, és jönne Győrig. Bábolnán a 96,4 is elszáll.
Azt én sem értem ki volt az az állat aki a 96.4-re rakta Pápán a Kossuthot, mikor a 102.3-on vígan menne. Anno még Pápán a 96,4-en a Rádió 1 monoban jött, még elfogadható állapotban...
A 101.9-et meg tudom erősíteni, hogy tényleg nem jön sokáig!
Nyugat felé az M1-esen a 103.9 sem jön sokáig, Pest után nem sokkal már sistereg is, valószínűleg kelet felé nézhet az antennája, ha arra jobban bejön. 2 féle autóval és autórádióval tesztelve.
A győri 96.4 viszont érdekes, az M1-esen Győrtől olyan 35-40 Km-re kezd el bejönni (ha jól emlékszem), viszont dél felől is (83-mas út Veszprém Pápa felől) nagyjából ilyen távolságból lehet hallgatni (Lehet, hogy körsugárzó antennája van?), lehetne messzebbről is szerintem, ha a Pápai 96.4 Kossuth nem zavarná a Győr felé kb. 15 Km-es körzetével, onnantól már a 96.4 R1 az erősebb, de tényleg kinek lehetett ez a hülye ötlete, hogy ugyanarra a frekire rakjon másik rádiót? Főleg, hogy a Kabhegyi 102.3 lefedi jó minőségben a környéket. Szívesen elbeszélgetnék a fószerrel aki ezt kitalálta.
Elnézést a részleges OFF-ért.

[/quote]