RADIOSITE Fórum

• N-Joy Média (Gold FM, Plusz, Sztár FM)

#76249  Szerző: markfelt

LuciFerko írta:
admin írta:
Zoey írta:Mondjuk ezt az N-Joyos műsorvezetőt, aki délelőtt van, nem bírom elviselni...
Győrfi Kata?

Eleinte én sem tudtam, aztán rájöttem, hogy imádom. :D

Vagy a testvére, Betta? Na, őt is!
Balatonrádióban kezdték anno :)
Betta biztosan, de Kata is? Rá nem emlékszem.
 #76247  Szerző: benjamin

Szerintem akkor miskolcon marad egy ideig n-joy nevvel gondolom hajdu biharban is ez lesz.
 #76246  Szerző: LuciFerko

admin írta:
Zoey írta:Mondjuk ezt az N-Joyos műsorvezetőt, aki délelőtt van, nem bírom elviselni...
Győrfi Kata?

Balatonrádióban kezdték anno :)
 #76242  Szerző: markfelt

Győrfi Kata?

#76240  Szerző: Zoey

olvaso1 írta:http://szegedcafe.hu/2011/06/30/a-stab- ... -plusznal/
"Dóra Zoltán, az N-Joy Média Csoport tulajdonosa több rádiót is üzemeltet, ezek közül Kaposváron, Zalaegerszegen és Miskolcon is piacvezető."
Ez egy elég érdekes mondat. Az N-Joy nem piacvezető Zalaegerszegen, a Sztár Fm pedig ugyancsak nem a leghallgatottabb Miskolcon. Esetleg ha a helyi rádiókat nézzük.

"A szegedi Rádió Plusz hallgatottsága a legutóbbi hivatalos mérések szerint 12 százalék körül alakult."
Miskolcon is 12 %-ot értek el, tehát ezzel az erővel arra sem lehetnének büszkék.
 #76238  Szerző: Zoey

centerweb írta:
Zoey írta:Ha a miskolci nem szűnik meg, akkor legalább az N-Joy átvehetné, mert gondolom a szegedi stáb nem marad fenn ezért és az egri valamint HaBi frekvenciákért. Bár ki tudja...
http://www.mediatanacs.hu/hatarozatok.php?h_id=15149

A Médiatanács (...) a NONSTOP Rádió Miskolc Kft. (Miskolc 103,0 MHz) műsorszolgáltatási szerződését (...) azonnali hatállyal felmondja.
Ezt olvastam korábban, csak mivel a Sztár Fm facebook oldalára nem tették ki a közleményt, azért csodálkoztam.

Egyébként mára a Pluszból N-Joy lett Miskolcon, Szeged helyett Kaposvárról, állomás-azonosítók nélkül (persze a műsorvezető Sztár Fm-et mond) :S Egyre jobb...
Mondjuk ezt az N-Joyos műsorvezetőt, aki délelőtt van, nem bírom elviselni...
A hírek is N-Joy-ból jönnek, és fél helyett egészkor vannak.
A szegedi Pluszon maradtak félkor, gondolom ott is mennek az N-Joy megszólalások, bár ezt nem hallottam, így nem vagyok benne biztos.
Jobb lett volna elköszönni és kész, aztán zene max. még hírek, nem lett volna szükség erre az N-Joy üzemmódra. Ma, gondolom itt, Miskolcon is utolsó kívánságműsor, bár az meg Pluszból Balázzsal, szóval ez már nagyon kavar... :S
 #76227  Szerző: Rony

A Miskolci Sztár Fm marad? Mi lesz a sorsa?
 #76224  Szerző: molnarb

Rossco írta:
djlacee írta:És Eger, Berettyóújfalu, Derecske?

Eger, 106.9 Mhz kb 4 óra körül óta sssss.... :sealed:
Tervezett áramszünet van 16 óráig adó telephelyén.
 #76222  Szerző: Pihe

94.7 Derecske megy,de vajon meddig? :S
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 52