RADIOSITE Fórum

• Paramount Global (MTV, Nick, Comedy Central, Paramount Network, stb.)

#78846  Szerző: csadam

lali87 írta:Ez egy szomorú, de igaz cikk a MTV halott......
R.I.P Music Television. :-(
 #78845  Szerző: djlacee

lali87 írta:Ez egy szomorú, de igaz cikk a MTV halott......
MTV van, a Music Television halott
 #78844  Szerző: lali87

Ez egy szomorú, de igaz cikk a MTV halott......
 #78801  Szerző: LuciFerko

mlaszlo írta:Nem elég a rengeteg reklám, mától napi 3 óra tv shop is lesz az MTV Dance, MTV Hits és MTV Rocks csatornákon ...
Angolul? :shock:
 #78768  Szerző: tomee87

mlaszlo írta:Nem elég a rengeteg reklám, mától napi 3 óra tv shop is lesz az MTV Dance, MTV Hits és MTV Rocks csatornákon ...
Szépen építik le ezeket is...
Nem baj, ezzel csak a Digi érdekeltségű zenecsatornák még előrébb kerülhetnek majd a régióban.
 #78762  Szerző: mlaszlo

Nem elég a rengeteg reklám, mától napi 3 óra tv shop is lesz az MTV Dance, MTV Hits és MTV Rocks csatornákon ...
 #76333  Szerző: Milán

Nálunk megint nincs VIVA (FiberNet)
 #76272  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:Hogy hogy csak annak sikerült átállni? Minden 16:9 a magyaron kívül (meg a tematikusokon kívül, azokból is pl az olasz HITS már széles)
Ezeket láttam: román, cseh, olasz, görög, francia, német, dán, norvég, finn, svéd, illetve a spanyol is 16:9 csak nincs WSS. A felsoroltak közül páron gyakran váltogatják 4:3 és 16:9 között.
Úgy értettem, hogy azok közül, amelyeknek mára jelezték a 16:9-es átállását.
 #76266  Szerző: djlacee

Hogy hogy csak annak sikerült átállni? Minden 16:9 a magyaron kívül (meg a tematikusokon kívül, azokból is pl az olasz HITS már széles)
Ezeket láttam: román, cseh, olasz, görög, francia, német, dán, norvég, finn, svéd, illetve a spanyol is 16:9 csak nincs WSS. A felsoroltak közül páron gyakran váltogatják 4:3 és 16:9 között.
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 106