RADIOSITE Fórum

• N-Joy Média (Gold FM, Plusz, Sztár FM)

#76307  Szerző: donder

molnarb írta:Vááá felvettem de wav-ba... több mint 4 giga... hogy csinálok belőle Mp3at? Help!
Format Factory elég gyorsan megcsinálja...
 #76303  Szerző: Pihe

molnarb írta:Vááá felvettem de wav-ba... több mint 4 giga... hogy csinálok belőle Mp3at? Help!
Cool Edit Pro 2.0-val át tudod alakítani. :)
 #76302  Szerző: molnarb

Vááá felvettem de wav-ba... több mint 4 giga... hogy csinálok belőle Mp3at? Help!
 #76301  Szerző: TG

Zoey írta:
TG írta:Előre felvenni, megvágni és behúzni (alá loopolni) nem nagy tudomány (persze ahhoz is kell tehetség, nem tagadom)..
Na igen, és tegyük hozzá, azzal sokkal több munka is van! Viszont meg van a bakizás utáni javítás lehetősége. :|
De a feelingje nincs meg...robot műsorvezető..aki lehet ott sincs amikor hallgatom...
 #76296  Szerző: Zoey

TG írta:Előre felvenni, megvágni és behúzni (alá loopolni) nem nagy tudomány (persze ahhoz is kell tehetség, nem tagadom)..
Na igen, és tegyük hozzá, azzal sokkal több munka is van! Viszont meg van a bakizás utáni javítás lehetősége. :|
 #76292  Szerző: TG

Promenád írta:
Pihe írta:http://www1.zippyshare.com/v/98875950/file.html az előbb rólatok beszéltek :D
Ez az élő adás varázsa... :)
Na igen. Respect azoknak akik még élőznek...Előre felvenni, megvágni és behúzni (alá loopolni) nem nagy tudomány (persze ahhoz is kell tehetség, nem tagadom)..
 #76285  Szerző: centerweb

Szd96 írta:Streamripperrel veszem már egy jó ideje az adást, DE nem az elejétől. :)
Én az elejétől :-)
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 52