RADIOSITE Fórum

• N-Joy Média (Gold FM, Plusz, Sztár FM)

#76349  Szerző: molnarb

Neeeem... ez is csak 37 percet készít
 #76348  Szerző: LuciFerko

molnarb írta:nincs se mac, se linux... de nem is a sebesség a baj, tehát nem a 6magos prockó hiányzik, hanem hogy a konverter progik miért csak az első harmincvalahány percet készítik el a 4 gigás wav-ból
Winamp > Lame mp3 plugin :)
 #76346  Szerző: molnarb

nincs se mac, se linux... de nem is a sebesség a baj, tehát nem a 6magos prockó hiányzik, hanem hogy a konverter progik miért csak az első harmincvalahány percet készítik el a 4 gigás wav-ból
 #76336  Szerző: jimmer

esetleg linux vagy mac felületen? ha fel tudod tölteni ftp-re, ismerősöm 6magos mac-je szerintem gyorsan megoldja a problémát :D
 #76335  Szerző: molnarb

Tudok konvertálni csak ezt most elcsesztem... :S több, mint 4 giga a nyersfájl... és 2 giga felett mint tudjuk nem annyira komázzák a 32bites rendszerek az ilyesmit.... bármi szokásos konverterrel vagy programmal nyitom meg... az első 37 perc jön csak be :S
 #76330  Szerző: Promenád

lambda írta:Srácok! A válaszokból ítélve ti tényleg elhittétek, hogy molnarb nem tud mp3-ba konvertálni! :D :lol: :o
Ez mindenkivel előfordul lányos zavarában... :D De nézd a dolog pozitív részét. :)
 #76329  Szerző: lambda

Srácok! A válaszokból ítélve ti tényleg elhittétek, hogy molnarb nem tud mp3-ba konvertálni! :D :lol: :o
 #76328  Szerző: Promenád

molnarb írta:Vááá felvettem de wav-ba... több mint 4 giga... hogy csinálok belőle Mp3at? Help!
Több lehetőség is van : Format Factory, Audiograbber, CD ex, Total Audio Conveter... stb. Vagy hangszerkesztőben feldarabolod órákra lebontva és egyenként elmented vele mp3-ba. De ha gondolod küldj rám egy privát üzenetet és orvosoljuk a problémát... ^^
 #76316  Szerző: Risefan

a franc kivan! hány rádio szünik meg? :wailing:
 #76308  Szerző: TG

Pihe írta:
molnarb írta:Vááá felvettem de wav-ba... több mint 4 giga... hogy csinálok belőle Mp3at? Help!
Cool Edit Pro 2.0-val át tudod alakítani. :)
Annál egyszerűbb is van..keresel google-ben egy wav to mp3 codert...
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 52