RADIOSITE Fórum

• RADIOSITE.HU

#78108  Szerző: csadam

admin írta:Érdekesség:

A statisztikai adatok alapján a fórumos oldalletöltések, hozzászólások kb. egyharmada mobil eszközökről ("butatelefon", okostelefon, tablet) történik és ez az arány hétről-hétre nő.
Ez most gond, vagy csak egy egyszerű megjegyzés?
 #78107  Szerző: csadam

admin írta:Érdekesség:

A statisztikai adatok alapján a fórumos oldalletöltések, hozzászólások kb. egyharmada mobil eszközökről ("butatelefon", okostelefon, tablet) történik és ez az arány hétről-hétre nő.
Ez most gond, vagy csak egy egyszerű megjegyzés?
 #78104  Szerző: markfelt

Érdekesség:

#77884  Szerző: donder

tegnap nem volt jó a mySQLi..
 #76548  Szerző: markfelt

Akkor Cukorhegy Márk Úrnak tessék panaszkodni. :)
 #76547  Szerző: TG

admin írta:Szia!

Nekem a lájkolás tökéletesen működik.
Akkor nem tudom mi lehet a gond..először lájkoltnak mutatja, aztán visszaugrik lájkolatlannak..igaz más weboldalakon is jelentkezik ez a hiba...
 #76546  Szerző: markfelt

Szia!

Nekem a lájkolás tökéletesen működik.
 #76545  Szerző: TG

Lájkolnám a cikket, de nem lájkolódik....
 #76429  Szerző: DWC

admin írta:
DWC írta:Nem lehet, hogy az a szitu, hogy ugyan a médiatörvény alapból - ezek szerint - nem vonatkozik a kommentekre, de ha már ezen túlmenően is törvényt sért, akkor igen?
Tehát akkor vonatkozik.
Ha más törvényt is sért. De ez csak elmélkedés, hipotézis és ilyesmi, mert már én se értem.
 #76426  Szerző: markfelt

DWC írta:Nem lehet, hogy az a szitu, hogy ugyan a médiatörvény alapból - ezek szerint - nem vonatkozik a kommentekre, de ha már ezen túlmenően is törvényt sért, akkor igen?
Tehát akkor vonatkozik.
  • 1
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 112