RADIOSITE Fórum

• Rádió Eger - Eger - 101.3 MHz

#76599  Szerző: markfelt

Richmonde írta:amit meg lehet fellebbezni, jogorvoslattal élni, stb, stb.
Te is tudod, hogy ez az esetek 100%-ában csak időhúzásra volt jó az eddigi példák alapján.
Viszont drukkolok.
 #76597  Szerző: Richmonde

Mi magunk is meglepődtünk, hogy a napirendi pontok között szereplünk. Felvettük a kapcsolatot az NMHH illetékeseivel, bővebb tájékoztatást holnapra ígértek, nyilván a határozathozatal után, amit meg lehet fellebbezni, jogorvoslattal élni, stb, stb. Amint van bővebb infóm, jelentkezem.
 #76584  Szerző: Zoey

Én akkor sem értem. Az ilyeneknek szoktak lenni előzményei. Pl. részletfizetési kérelmet kér a rádió, azt elutasítják stb...
De nem így, hogy semmi előzmény nélkül egyik nap csak azt látjuk a napirendi pontok között, hogy felmondják az engedélyét. Hogyan, miként lehetséges ez? Valóban nem tűnt úgy, hogy gondok lennének az Eger háza táján.
Richmonde, tájékoztass kérlek bennünket!
 #76570  Szerző: TG

Vagy úgy voltak vele, hogy az újrapályázásig már kihúzzák...
 #76564  Szerző: djlacee

Na aztán Egerben sem lesz helyi rádió?
 #76558  Szerző: TG

admin írta:Ha valami, akkor ez meglepő és szomorú hír. Már ha valóban felmondják.
Tudod, hogy aki idekerül azt nagy általánosságban fel is mondják...

Sajnálom...
 #76557  Szerző: kerek1radio

Nagyon durván ledöbbentem... :( Persze az is igaz, hogy lassan már semmin sem szabad csodálkozni... A látszat néha csal, mivel az hogy a pénz lassabban csörgedezik, a hallgatók nem hallják.
 #76555  Szerző: benjamin

A radio1 maffia.. :hehe:
 #76554  Szerző: LuciFerko

Pff.
 #76553  Szerző: markfelt

"10. 523/2011. A Rádió Eger Kft. (Eger 101,3 MHz - Rádió Eger) helyi rádiós médiaszolgáltató műsorszolgáltatási szerződésének felmondása"
http://www.mediatanacs.hu - Napirendek

Ha valami, akkor ez meglepő és szomorú hír. Már ha valóban felmondják.

- új a stúdiótechnika - tehát pénz van, vagy volt valamire
- a rádió - első hallásra - működik, nyereséges, fejleszt
- legjobb tudomásom szerint politikai tekintetben - és ezt ne ragozzuk a továbbiakban, ha kérhetem - "rendben vannak".

Akkor?
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 26