RADIOSITE Fórum

• Kék Duna Rádió

#79975  Szerző: fecokam7

na most gyorsan rálestem, rds KEK DUNA, gép miatt picit recseg időnként, de átlagban jó, kb. 5-6 mp szünet volt a 16:09-kor induló nóta előtt...

pontosítok: a nóta a Coldplaytől az Every Teardrop is a Waterfall volt... tudtam, hogy a brit top40-ben benne van, de a fenéért nem jutott azonnal eszembe
 #79974  Szerző: Zoey

fecokam7 írta:hát egyelőre nem reklámozzák... vmi pocsék a dolog, winamp 4ever, gap killert nem raktak rá, meg persze szignálok sincsenek. csak egy kis dévig getta, meg kéti perri, meg hozzá májköl és lédi gaga.
bár a semminél ez is több...
Na igen, akkor ezek alapján még jó is, hogy nem reklámozzák egyelőre.
 #79973  Szerző: fecokam7

hát egyelőre nem reklámozzák... vmi pocsék a dolog, winamp 4ever, gap killert nem raktak rá, meg persze szignálok sincsenek. csak egy kis dévig getta, meg kéti perri, meg hozzá májköl és lédi gaga.
bár a semminél ez is több...
 #79971  Szerző: Zoey

fecokam7 írta:13:30-kor állok úrhidán a kocsival, azaz ülök a kocsiban... nézem a frekiket én nagy unalmamban... 103.8... na ez mi. két michael jackson szám winampos váltásban. rds 0. percekkel később kék duna jelent meg a mobilon, úgyhogy valószínűleg hamarosan startolnak :yes:
Érdekes, hogy semmi reklámot nem csaptak ennek. Bár lehet, majd ha biztos lesz az indulás időpontja.
 #79970  Szerző: fecokam7

13:30-kor állok úrhidán a kocsival, azaz ülök a kocsiban... nézem a frekiket én nagy unalmamban... 103.8... na ez mi. két michael jackson szám winampos váltásban. rds 0. percekkel később kék duna jelent meg a mobilon, úgyhogy valószínűleg hamarosan startolnak :yes:
 #78306  Szerző: LuciFerko

Nem :gülü2:
 #78304  Szerző: szemilan

LuciFerko írta:elvileg már nemsokára menni fog.
Lassan egy hónap telt el....megy már esetleg?
 #76631  Szerző: LuciFerko

elvileg már nemsokára menni fog.
 #76480  Szerző: szemilan

Már igazán indulhatna.
 #75370  Szerző: LuciFerko

mikor indul már Fehérvár? :punch:
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36