Minden frekin?
Hozzászólásaim NEM a Radiosite.hu tulajdonosainak illetve üzemeltetőinek álláspontját tükrözik. Ha mégis, azt a hozzászólásban jelzem.
centerweb írta:Veszett fejsze nyele ez szerintem...nem is értem minek variálnak..le kell kapcsolni és kész..Zoey írta:Elég érdekes ez az "új" Sztár Fm. Előbb amúgy N-Joyos szignál ment, és a műsorvezető is ezt mondta, de gondolom ez véletlenül csúszott be, mint anno a Pluszos azonosítók.A rotáció tág, és nagyon vegyes. Ez AC. Szerintem nem volt jo ez az éles váltás. Egyébként is már mindegy, mehetett volna tovább az eddigi zenei arculat az offig. Az N-Joy zenei repertoarjabol biztosan meg lehetett volna oldani, legalabb hasonloan.
Az eddig hallottak alapján nem nagyon tetszik. A műsorvezetők sem annyira.
A zenék sem olyanok, mint eddig. A dance chr-ből chr lett, néha elég érdekes zenékkel. Szerintem okosabb döntés lett volna akkor már a Classic zenéit átvenni, azzal valamit visszahoztak volna a két évvel ezelőtt szólt Sztár Fm-ből. Igaz, az oldies volt, a Classic (tudom, már nem ez a neve) meg inkább retro, de meg lehetett volna próbálni. Az a formátum sem hozott sokkal gyengébb hallgatottsági eredményeket, mint az elmúlt másfél évben hallott.
Egyébként kb. óránként 3 X fél perc beszéd van, ami szinte semmi, akkor már inkább ne lenne semmi. Ne hogy azt mondjátok, hogy az N-Joyon is minden így megy, mert akkor nehezen tudom elhinni, hogy piacvezető rádió...
molnarb írta:Neeeem... ez is csak 37 percet készítAkkor legrosszabb esetben marad a legegyszerűbb megoldás : elindítod az egyik lejátszóprogrammal (Winamp vagy VLC media player) és közben felveszed mp3-ba, például No23 Recorderrel. A hangszínszabályzót hagyd alapértékeken, a gép felvétel beállításánál meg a stereo mixhez tegyél egy pipát, ha a számítógépben csak egy integrált hangkártya van. Azért ajánlom ezt hozzá, mert ingyenes és van benne egy beépített jelszintmérő is. Így közvetlenül láthatod mekkora hangerővel veszed fel, tehát lehetetlen lesz túlvezérelned. Elismerem sok idő, de így az elejétől a végéig meg lesz mp3-ban amivel már elvileg bármilyen hangszerkesztő már megbirkózik.
Zoey írta:Elég érdekes ez az "új" Sztár Fm. Előbb amúgy N-Joyos szignál ment, és a műsorvezető is ezt mondta, de gondolom ez véletlenül csúszott be, mint anno a Pluszos azonosítók.A rotáció tág, és nagyon vegyes. Ez AC. Szerintem nem volt jo ez az éles váltás. Egyébként is már mindegy, mehetett volna tovább az eddigi zenei arculat az offig. Az N-Joy zenei repertoarjabol biztosan meg lehetett volna oldani, legalabb hasonloan.
Az eddig hallottak alapján nem nagyon tetszik. A műsorvezetők sem annyira.
A zenék sem olyanok, mint eddig. A dance chr-ből chr lett, néha elég érdekes zenékkel. Szerintem okosabb döntés lett volna akkor már a Classic zenéit átvenni, azzal valamit visszahoztak volna a két évvel ezelőtt szólt Sztár Fm-ből. Igaz, az oldies volt, a Classic (tudom, már nem ez a neve) meg inkább retro, de meg lehetett volna próbálni. Az a formátum sem hozott sokkal gyengébb hallgatottsági eredményeket, mint az elmúlt másfél évben hallott.
Egyébként kb. óránként 3 X fél perc beszéd van, ami szinte semmi, akkor már inkább ne lenne semmi. Ne hogy azt mondjátok, hogy az N-Joyon is minden így megy, mert akkor nehezen tudom elhinni, hogy piacvezető rádió...