RADIOSITE Fórum

• Kossuth Rádió

#76707  Szerző: LuciFerko

Sokol404 írta:LuciFerko: Te mennyire tippelsz?

Én -mondjuk- olyan 500 kW-ra, vagy afölött, de millió szerintem már NINCS!
Újabban a nappali órákban sem olyan erős.

Lassan a temesvári 600 kW-os adó beelőzi (annak szebb a hangzása). ---> AM 630 kHz.
Hajrá Románia! :| Úgy tűnik, ott van erre pénz! :oops:
500-600. Jólenne megkérdezni valakit, hogy pl Nyíregyháza fele milyen.
 #76706  Szerző: Sokol404

LuciFerko: Te mennyire tippelsz?

Én -mondjuk- olyan 500 kW-ra, vagy afölött, de millió szerintem már NINCS!
Újabban a nappali órákban sem olyan erős.

Lassan a temesvári 600 kW-os adó beelőzi (annak szebb a hangzása). ---> AM 630 kHz.
Hajrá Románia! :| Úgy tűnik, ott van erre pénz! :oops:
 #76705  Szerző: LuciFerko

Igen, szerintem Soltot fel akarják számolni... Már nem üti szét nálam a sáv alját zsebrádión, mint régen.
 #76704  Szerző: Sokol404

3/4 9-kor (mennyi szám :boldog: ) rátekertem, és nagyon úgy tűnik, hogy térerőt csökkentettek! Határozottan gyengébb a vett jel.

Más is így látja?
 #76703  Szerző: LuciFerko

Nem is 21:30-kor van adászárás az 540-en, hanem rögtön a 21 órás hírek után :hit:
 #76680  Szerző: lambda

Attis írta:
RadiosJani írta:Sajnálatos... Szomorú ez az egész! Talán meggondolatlan is... Mit várjunk eztán?
Valószínűleg az következik, ami már nagy részben most is fennáll. Le is szoktam az MR1 hallgatásáról. :(
Lehet, hogy pártrádió lesz? Szócső?
A kérdésedre a válasz egyértelmű igen ... :oops:
Ráadásul az elbocsájtott rádiósok egy része tapasztalt szakember, akik már letettek valamit az asztalra, nagyon sajnálom őket!
Nem gondoltam volna, hogy valaha ilyen kijelentést kell tennem (és tudom itt a fórumon nem is lehetne, ezért írom fordítva) de nagyon úgy fest hazánkban ARÚTATKID van kibontakozóban ... :oops:
 #76679  Szerző: mlaszlo

TG írta: És nem csodálom...hogy sírnak....hol fog ennyi médiás elhelyezkedni? Főleg az idősebb korosztály...akiknek valószínűleg a családjukat kellene valahogyan eltartaniuk...
Sajnos ez a döntéshozókat sosem érdekli, de nem csak itt, hanem az élet más területein sem :(
 #76677  Szerző: TG

Egy névtelenségét kérő informátorunk szerint: "Sok barátunk van, akit elküldtek. Többen sírnak a folyosókon."
És nem csodálom...hogy sírnak....hol fog ennyi médiás elhelyezkedni? Főleg az idősebb korosztály...akiknek valószínűleg a családjukat kellene valahogyan eltartaniuk...
 #76673  Szerző: Attis

RadiosJani írta:Sajnálatos... Szomorú ez az egész! Talán meggondolatlan is... Mit várjunk eztán?
Valószínűleg az következik, ami már nagy részben most is fennáll. Le is szoktam az MR1 hallgatásáról. :(
Lehet, hogy pártrádió lesz? Szócső?
Ja nem, mert az új médiatörvény szerint nem lehet. :lol:
 #76667  Szerző: RadiosJani

Sajnálatos... Szomorú ez az egész! Talán meggondolatlan is... Mit várjunk eztán?
  • 1
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 167