RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#76856  Szerző: Sokol404

akos9277 írta:
zenefalo írta:Íme egy kis nosztalgia 2000-ből, Kovács Nagyember László péntek esti mix,speciális 80-as évek műsora (kaziról vettem át),1.rész
http://www12.zippyshare.com/v/2051329/file.html

Köszi :shock: :shock: :shock:
Köszönöm szépen! ;) Jól esik egy kis nosztalgia!

Nekem kazettán csak egy 3 perces részlet van, amikor 2001 nyarán egyik este egy zivataros, esős időjárás után a 89,5 sztereóban beterjedt, és elnyomta a 89,4 csávolyi Petőfit (~20 km), valamint a 89,6 Szabadkai Rádiót (~10 km). De az inkább DX-élmény volt. :boldog: Egyébként "Sash - Adelante"-ja szólt akkor Extended Mix változatban.
 #76854  Szerző: Sokol404

Gozi írta:Ö3 szerintem is profi rádió! Vannak ott olyan hangzásbeli megoldások amelyeket igazán meghonosíthatnának nálunk is a "nagyok"!

Ott eléggé figyelnek arra, hogy hogyan szól a rádió. Minden másodperc profin van keverve. Össze sem hasonlítható a magyar rádiókkal, sajnos itt tartunk.

(és gyenge a stúdiójuk is) szegények :)

http://oe3.orf.at/extra/stories/livecam/

Nem ismerem az Ö3-t, ellenben teljes mértékben egyetértek Gozival. :yes:

Gozi írta: (+ ott hallok extra dalokat is: pl a 80 évekből, Talk Talk, Duran Duran, Supertramp, Thears For Fears........ a magyar ember nem is ismeri ezeket az előadókat)

Tisztelet a kivételnek!
Pont erre utaltam alább, hogy nemcsak az 500.000-szer agyonjátszott :fuckyou: (shit) -okat kellene játszani, hanem a fent felsoroltakat, melyek régebben mentek a nagy országos adókon is! Nem hinném, hogy nem ismerné senki sem őket, csak már mindenhonnan Lady Gagarin és Társai ömlenek. Bárhol jársz az országban -vagy Európában-, mindenhonnan ugyanaz ömlik -beleértve akár Litvániát is. :vomit:
Ez a szégyen.
 #76849  Szerző: zenefalo

olvaso1 írta:Köszi :)
Egykét részletet énis elő tudok kaparni a kazikról, ha gondoljátok digitalizálhatom.
Szívesen,örömmel vennénk!
 #76847  Szerző: szemilan

Köszi :)
Egykét részletet énis elő tudok kaparni a kazikról, ha gondoljátok digitalizálhatom.
 #76845  Szerző: zenefalo

Még a régi adásprocival hallható a hangzás! 8-)
 #76841  Szerző: padi007

nyikolaj írta:A Juve meg nem is pályázott?
De ami az érdekes,hogy pont az a Mátra pályázott Ózdra,és K.barcikára aki Miskolcon nyert!(101,6)

Talán ő lesz a Juventus? :S
A Mátra Centrum Kft. pályázott a hatvani 97,4-re is, és meg is nyerték!
 #76838  Szerző: Zoey

egon2 írta:A Juventus budapesti frekvenciájának sorsa mikor dől el?
Június 16-án volt a közmeghallgatás, így júliusban vagy augusztusban elvileg elfogadják az NMHH ülésen a végleges Pályázati Felhívást, aminek a beadási határideje onnantól számítva 30 vagy 40 nap. Akkor leadják a pályázatokat, ettől számítva néhány hét/rossz esetben hónap a döntés időpontja.
Magyarul ősz közepénél előbb nem lesz döntés se ennek, se a 103,9, se a 95,3 ügyében.
 #76833  Szerző: egon2

A Juventus budapesti frekvenciájának sorsa mikor dől el?
  • 1
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 260