RADIOSITE Fórum

• Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság

#77176  Szerző: donder

na most meg megjeleníti.. :o
 #77174  Szerző: donder

DWC írta:
admin írta: 6-os karika helyett egy krampuszfej lesz, 12-es helyett egy mérgesen néző tanárnéni, 16-os helyett egy véres kés, 18-as helyett pedig egy nagy fasz.
Én egy ilyen macit szeretnék, pontosan ugyanígy elhelyezve: Kép
:lol: :lol:
(Amúgy csak linkeld mert tanusítványhibás az oldal, és szűri a böngésző) :D
 #77172  Szerző: DWC

admin írta: 6-os karika helyett egy krampuszfej lesz, 12-es helyett egy mérgesen néző tanárnéni, 16-os helyett egy véres kés, 18-as helyett pedig egy nagy fasz.
Én egy ilyen macit szeretnék, pontosan ugyanígy elhelyezve: Kép
 #77154  Szerző: csadam

mlaszlo írta: ...Pl. a híradó alatt ott fog virítani egy maci, miközben egy robbantásról megy a tudósítást?! :S
XD
 #77150  Szerző: djlacee

Ez most komoly? És végig kint lesz? Azt hittem az új médiatörvénnyel végre a nevetséges karikákat is eltüntetik....
 #77144  Szerző: Mipi

Lányokra nézve ez nem diszkrimináció? Mert Kisfiúra lehet szavazni de kislányra nem. :)

mlaszlo írta:Gyermekbarát piktogram – Ön dönthet

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa az elmúlt hónapokban dolgozta ki az úgynevezett klasszifikációs ajánlás-tervezetét. Ne ijesszen meg senkit az elnevezés, hiszen az nem takar mást, mint a műsorszámok korhatár-besorolására vonatkozó részletszabályokat, vagyis lényegében a „karikákat” a képernyő jobb vagy bal sarkában. Ezek a kis grafikai elemek iránymutatást jelentenek a nézőknek (szülőknek, gyerekeknek egyaránt), és meghatározzák azt is, hogy egyik vagy másik műsorszám mely időszakban sugározható.

A Médiatanács most az Ön véleményét kéri. Segítsen kiválasztani, hogy Magyarországon a gyermekbarát műsorokhoz milyen piktogram társuljon! Szavazni július 18-án, hétfőn éjfélig lehet.

Nem csodálkoznék, ha az analóg rendszer lekapcsolása után a két nagy kereskedelmi csatorna is inkább más országba jegyeztetné át magát.
Ilyen hülyeséget nem tudom hogy találhattak ki. Pl. a híradó alatt ott fog virítani egy maci, miközben egy robbantásról megy a tudósítást?! :S
 #77139  Szerző: centerweb

admin írta:Na, végre egy jó hír a TV nézők számára: most már a korhatár nélküli műsorokon is lesz piktogram! :yes:

:vomit: :vomit: :vomit:

Kisfiú, kutya, vagy pedomaci. Lehet szavazni a Médiatanács blogján!
Rézfaszú bagoly.

A szlovákoknál a 12 éven aluliaknak szóló műsorokon egyébként szintén maci szokott lenni. Kép
 #77133  Szerző: mlaszlo

Gyermekbarát piktogram – Ön dönthet

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa az elmúlt hónapokban dolgozta ki az úgynevezett klasszifikációs ajánlás-tervezetét. Ne ijesszen meg senkit az elnevezés, hiszen az nem takar mást, mint a műsorszámok korhatár-besorolására vonatkozó részletszabályokat, vagyis lényegében a „karikákat” a képernyő jobb vagy bal sarkában. Ezek a kis grafikai elemek iránymutatást jelentenek a nézőknek (szülőknek, gyerekeknek egyaránt), és meghatározzák azt is, hogy egyik vagy másik műsorszám mely időszakban sugározható.

A Médiatanács most az Ön véleményét kéri. Segítsen kiválasztani, hogy Magyarországon a gyermekbarát műsorokhoz milyen piktogram társuljon! Szavazni július 18-án, hétfőn éjfélig lehet.

Nem csodálkoznék, ha az analóg rendszer lekapcsolása után a két nagy kereskedelmi csatorna is inkább más országba jegyeztetné át magát.
Ilyen hülyeséget nem tudom hogy találhattak ki. Pl. a híradó alatt ott fog virítani egy maci, miközben egy robbantásról megy a tudósítást?! :S
 #77132  Szerző: Zoey

admin írta:
Zoey írta:Wháááá!!! :shock: :shock: :shock:
Én azt hittem, csak vicceltek, de komoly! :lol: :lol: :lol:
Mondjuk én is a macira szavazok akkor már, de minek?!???? Mi jön még, milyen piktogramok??? :S
6-os karika helyett egy krampuszfej lesz, 12-es helyett egy mérgesen néző tanárnéni, 16-os helyett egy véres kés, 18-as helyett pedig egy nagy fasz.
:lol: :lol: :lol: Ez kész!!! :yeah:

(csak vigyázz, mert ahogy írtad korábban, előszeretettel látogatják a honlapot a Médiatanács munkatársai, s netalántán még meg is fogadják a tanácsaidat) :sealed:
 #77131  Szerző: markfelt

Zoey írta:Wháááá!!! :shock: :shock: :shock:
Én azt hittem, csak vicceltek, de komoly! :lol: :lol: :lol:
Mondjuk én is a macira szavazok akkor már, de minek?!???? Mi jön még, milyen piktogramok??? :S
6-os karika helyett egy krampuszfej lesz, 12-es helyett egy mérgesen néző tanárnéni, 16-os helyett egy véres kés, 18-as helyett pedig egy nagy fasz.
  • 1
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 107