RADIOSITE Fórum

• Rádió Smile - Kiskunfélegyháza - 89.9 MHz

#77600  Szerző: jimmer

nem azon mérgelődöm ne érts félre, azzal tisztában vagyok én is hiszen én is megkaptam levélben amire szép terjedelmes válaszlevelet kaptak. én az egész helyzettel nem értek egyet. gondolom nem vagyok egyedül .. :)
 #77597  Szerző: Andrew5

jimmer írta:bezzeg ahol hosszú hónapok / évek óta nem megy semmi, esetleg Rise FM és ilyesmiket adnak saját műsor helyett, az bezzeg nem baj :shoot:

nem akarok mutogatni, de kibasz. sz@rul esik hogy ilyeneken pattognak, miközben rendesen csináljuk a dolgainkat, máshol meg .. na mindegy nem folytatom.. tudnék mutogatni, de egyrészt nem illik másrészt meg tudjátok ti is mire-kire gondolok.

üdv
Én csak bemásoltam néhány napirendi pontot, nem csak ide, hanem máshova is... Nem kell ezen mérgelődni. :-)
 #77584  Szerző: jimmer

bezzeg ahol hosszú hónapok / évek óta nem megy semmi, esetleg Rise FM és ilyesmiket adnak saját műsor helyett, az bezzeg nem baj :shoot:

nem akarok mutogatni, de kibasz. sz@rul esik hogy ilyeneken pattognak, miközben rendesen csináljuk a dolgainkat, máshol meg .. na mindegy nem folytatom.. tudnék mutogatni, de egyrészt nem illik másrészt meg tudjátok ti is mire-kire gondolok.

üdv
 #77582  Szerző: jimmer

nagyon egyszerű. február 1-től van az új műsormenet. Januárban elküldtem a módosítás kérelmet amit jóváhagytak, csak épp időközben jött egy egyhetes bekérés. Így a már jóváhagyott műsormenet ment, de még a régi szerint akarták elbírálni.

egyébként megsértésének valószínűsítése, de így nem lett belőle semmi hiszen ez elég hülye helyzet volt.
 #77572  Szerző: LuciFerko

ez milyen pont?
 #77571  Szerző: Andrew5

555/2011. Csőszi Viktor által üzemeltetett Rádió Smile működése 2011. január 31. és február 6. között [az Mttv. 63. § (12) bekezdés megsértése]
 #77374  Szerző: jimmer

Örömmel jelentem, hogy végre bekötésre került a T-Home Optinet a Rádió Smile szerkesztőségébe. Így többek között atomstabil streamekre, és további Internetes fejlesztésekre, tartalmakra lehet számítani :)

Részletekkel amint tudok "jövök" :)

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
 #76430  Szerző: jimmer

hehe :)

Szabibá' legközelebb csörögjön már fel ha arra jár (elvileg tudja a telszámom) szívesen látjuk nálunk.. főleg hogy annó segített is ebben-abban ugyebár :)

a régi 5 főúton valami egyébként egy szakaszon zavarja (Kunszállás bekötő környékén) előtte-utána van vétel, ott semmi.
 #76418  Szerző: markfelt

Meg ugye az autopálya magasabb töltésen megy, meg nem árnyékol be minden bozót, csak a magasabb fák, stb. :)

Egyébként meg tudom erősíteni, hogy szépen szóltok, múltkor hallgatóztam arrafelé.
 #76414  Szerző: jimmer

admin írta:
jimmer írta:autópályán köszönhetően a sok fémnek elég jól vezeti.
:lol: :lol: :lol:

egyébként tényleg.. ugyanazzal az autórádióval autópályán kb városföldig jön élvezhetően kisebb-nagyobb fédeléssel. régi 5 főúton városföldnél már nem igazán..

délnek nem tudom, arra nem jártam autópályán mióta átköltöztünk a központba és az antenna sem úgy áll mint régen. ez kb egy éve van így és ott, ahol most. sokat számít, mert a környékben nincs paneldzsungel, mint kint a lakótelepen :)
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 41