csadam írta:Nem tudom.Most bukkantam rá.Egész jó minőség.RDS nincsmilan93 írta:Gong Rádió Siófokon a 88.7-en.Siófoki adóról vagy terjed?
csadam írta:Nem tudom.Most bukkantam rá.Egész jó minőség.RDS nincsmilan93 írta:Gong Rádió Siófokon a 88.7-en.Siófoki adóról vagy terjed?
milan93 írta:Gong Rádió Siófokon a 88.7-en.Siófoki adóról vagy terjed?
PooLee írta:Fogjuk fel pozitívan: mivel lekakkantják nagy ívben az egészet, ezért nagy esély van arra, hogy hamarosan a szünetek aránya nagyobb lesz az adásénál. A csend mégsem akkora mértékű éterszennyezés...Hát nem!
Nightman írta:hàt,itt is az megy háttérként,az utóbbi 3 percben 5x akadt meg.. 2 másodpercig csend.. 96.5Valóban, most én is hallottam az akadást, először volt egy kb. 2 másodperces, majd többször egymás után tizedmásodpercnyi kimaradások
Nightman írta:"egy hallgatónk jelezte sms-ben,amit biztosan ti is hallotok,hogy szakadozik az adás,meg-meg akadnak a zenék.. A szerelők már dolgoznak a hibán..." -kb így ..Gyere inkább errefelé, egyik szomszédnál házibuli van, mixek mennek már lassan másfél órája, garantáltan nem akad és jól is szól