RADIOSITE Fórum

• Gong Rádió

#77532  Szerző: Milán

csadam írta:
milan93 írta:Gong Rádió Siófokon a 88.7-en.
Siófoki adóról vagy terjed?
Nem tudom.Most bukkantam rá.Egész jó minőség.RDS nincs
 #77530  Szerző: csadam

milan93 írta:Gong Rádió Siófokon a 88.7-en.
Siófoki adóról vagy terjed?
 #77529  Szerző: djlacee

Kép
 #77528  Szerző: Milán

Gong Rádió Siófokon a 88.7-en.
 #77474  Szerző: csadam

PooLee írta:Fogjuk fel pozitívan: mivel lekakkantják nagy ívben az egészet, ezért nagy esély van arra, hogy hamarosan a szünetek aránya nagyobb lesz az adásénál. A csend mégsem akkora mértékű éterszennyezés... :)
Hát nem!
 #77470  Szerző: PooLee

Fogjuk fel pozitívan: mivel lekakkantják nagy ívben az egészet, ezért nagy esély van arra, hogy hamarosan a szünetek aránya nagyobb lesz az adásénál. A csend mégsem akkora mértékű éterszennyezés... :)
 #77429  Szerző: mlaszlo

Nightman írta:hàt,itt is az megy háttérként,az utóbbi 3 percben 5x akadt meg.. 2 másodpercig csend.. 96.5
Valóban, most én is hallottam az akadást, először volt egy kb. 2 másodperces, majd többször egymás után tizedmásodpercnyi kimaradások
 #77417  Szerző: Nightman

hàt,itt is az megy háttérként,az utóbbi 3 percben 5x akadt meg.. 2 másodpercig csend.. 96.5
 #77404  Szerző: mlaszlo

Nightman írta:"egy hallgatónk jelezte sms-ben,amit biztosan ti is hallotok,hogy szakadozik az adás,meg-meg akadnak a zenék.. A szerelők már dolgoznak a hibán..." -kb így ..
Gyere inkább errefelé, egyik szomszédnál házibuli van, mixek mennek már lassan másfél órája, garantáltan nem akad és jól is szól :D
 #77403  Szerző: markfelt

Ilyet biztos, hogy nem engednék adásba!
Válaszolni a hallgatónak SMS-ben, hogy "köszönjük, tudjuk, dolgozunk a hibán", mikrofonba semmit.

Párszor belehallgattam, ezt a rádiót darabokra szedné egy akármilyen, bármilyen konkurens zenei, kereskedelmi rádió. Nagyon alacsony a - programming - színvonal.
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 52