Na szóval azt akarom ebből kihozni, hogy nincs normális választék.
Ati7 írta:A 106.4 a tiszakécskei Kossuth 0,5 kW-tal.Miért, ott is van? Na, hiszen!
Ati7 írta:A 106.4 a tiszakécskei Kossuth 0,5 kW-tal.Miért, ott is van? Na, hiszen!
LuciFerko írta:Bandscan Szolnok-TiszaligetBevettük Tiszaligetet, grrr!
(...)
FLaci81 írta:A domborzatnak nem, de a napszaknak annál nagyobb a hatása.VR5000 írta: AM-en, KH-n a domborzatnak nem sok hatása van a terjedésre.Akkor mivel magyarázható az, hogy a KRK szigeten nem jött be az AM 540 KHz-en a Kossuth?
Én most nem terjedésről beszéltem, hanem állandó vételről.
Lehet már messze volt nagyon kitudja...
VR5000 írta:Akkor mivel magyarázható az, hogy a KRK szigeten nem jött be az AM 540 KHz-en a Kossuth?FLaci81 írta:AM-en, KH-n a domborzatnak nem sok hatása van a terjedésre.Ati7 írta:Próbáltam már, jön a Kossuth a Plitvicei-tavaknál is (540). Viszont ami meglepett a szombathelyi Mr.6 (1251) egészen tűrhetően szólt.Az is szép, bár most hogy nézem a térképen, légvonalban nem sokkal több 400 Km-nél a Plitvicei tavak és Solt távolsága, viszont a domborzat felboríthatja a vételt, de ezek szerint nem tette.
FLaci81 írta:AM-en, KH-n a domborzatnak nem sok hatása van a terjedésre.Ati7 írta:Próbáltam már, jön a Kossuth a Plitvicei-tavaknál is (540). Viszont ami meglepett a szombathelyi Mr.6 (1251) egészen tűrhetően szólt.Az is szép, bár most hogy nézem a térképen, légvonalban nem sokkal több 400 Km-nél a Plitvicei tavak és Solt távolsága, viszont a domborzat felboríthatja a vételt, de ezek szerint nem tette.
Ati7 írta:A 101.2 Mr.6 is helyi! Azon nem állt meg a seeker?ja de, kimaradt