RADIOSITE Fórum

• Rádió Oxygeen - Miskolc - 93.1 MHz

#77814  Szerző: Rony

Egy javaslat,ha már a rádió neve Oygeen,akkor lehetne egy olyan spot-ot csinálni,amiben benne van Jean Michel-jarre : oxigene IV.száma.
Legalább ez is utalna a rádióra.
Az tetszik,hogy a rádió nem ragad le egy műfajnál.
Lesz a rádióban élő műsorvezetés is?
 #77811  Szerző: Ongabass

Flaci81

Tudomásom szerint nincs, de az egyik basszusgitárom Győrben készült Molnár László keze által.
Győr nekem egy kedves hely.
 #77797  Szerző: FLaci81

Szintén egyetértek , okos gondolatok mindenféle tekintetben, bár én a hasonló nevű győri Oxygen Fm-et tudom csak hallgatni autóból persze.

Tényleg, van valami közös a két rádióban pl. közös tulaj stb. ?
 #77796  Szerző: Oxygeen931

Ez egy valóban korrekt hozzászólás volt. Igaz kényszerűen elfogult vagyok, de szerintem érdemes megfontolni Szabolcs gondolatait.

P.
 #77782  Szerző: Ongabass

Üdv Mindenkinek!

Ma tudtam meg, hogy van ez a fórum és úgy gondoltam, hogy hozzászólok.
Van közöm a Rádió Oxygeen-hez ezt tisztázzuk a legelején.

Nekem az a fura, hogy itt a "szakma" fórumozik a helyett, hogy a hallgatók tennék ezt.
Sok negatív dolgot olvastam itt és néha kifejezetten rosszindulatút is.
Sajnálom.
Mert ez a hazai fura mentalitás azt okozza, hogy nem előre toljuk a szekeret hanem hátrafelé, vagy oldalra, vagy éket vetünk a kerekek elé.
Vajon vezet ez valamerre, valamire?

Azon vajon elgondolkodott itt valaki, hogy az eddig a szakmában lévők jól csinálták e ezt a munkát?
Munka vagy hivatás volt e a rádiózás az életükben?

Én mint rádió hallgató eddig vajon miért nem tudtam egy adót sem hallgatni a körzetben?
Vagy az országban?

Arról itt senki nem írt egy sort sem, hogy a Rádió Oxygeen fejlődik, egyre jobb anyagok vannak.
Hogy hallgatható zenék mennek. Hogy korrekt hírek hangzanak el, helyi hírek vannak stb...

Jómagam nyitott vagyok a kritikára, ha jogos át is gondolom min lehet változtatni.
Arra is hajlandó lennék, hogy mindenki vállalja a nevét és az arcát is ezen a fórumon.

Mi erről a véleményetek?

Üdv

Szabolcs
 #77778  Szerző: Oxygeen931

Megtiszteltetés számunkra, hogy ilyen élénk érdeklődést vált ki a Rádió Oxygeen missziója.
Éppen ezért szeretnék néhány félreértést eloszlatni, és reagálni a hozzászólásokra.

1. A rádió alapvető célja, hogy objektíven tájékoztasson helyi és országos környezetvédelmi eseményekről, hírekről, történésekről.
2. Elutasítjuk a zöld demagógiát, így
- nem fogunk lelocsolni gyárkapukat habbal, ami öncélú pótcselekvés és semmilyen megoldást nem segít elő, azon túl, hogy a zöld béke jegyében megfelelő médiát kap, aki csinálja
- nem fogunk harcosan kardoskodni az atomenergia ellen, mikor mindannyian tudjuk, hogy ma nincs reális alternatívája
- nem fogunk harcolni a multik ellen, mert meg van a maguk szerepe egy jól működő gazdaságban (ugyanakkor rá kell kényszeríteni őket, hogy a társadalmi felelősség jegyében fordítsanak megfelelő forrásokat a környezet védelmére és zöld beruházásokra)
- saját eszközeinkkel mindig ki fogunk állni a magyar piac érdekei mellett, és kellő nyomatékkal tájékoztatni fogunk a hungarikumok elleni szervezett piaci támadásokról (lásd magyar libamájpiac)
- kíméletlenül le fogjuk leplezni a zöldrefestést, és az álkörnyezetvédelmet
3. A rádió kiemelt küldetésének tartjuk, hogy jelen legyünk olyan ifjúsági közösségekben (például nyári zenei nagyfesztiválok), ahol hatékonyan el tudjuk érni a környezettudatos szemlélet- és szokásváltásokat, a fiatalok tudatos takarékoskodását.

a Rádió Oxygeen ügyvezetője
 #77746  Szerző: LuciFerko

FLaci81 írta:
Zoey írta:
djlacee írta:http://www.facebook.com/pages/R%C3%A1di ... 9740069610 ?
Azért néhány érdekességet találtam rajta:
"A vételkörzetben élők becsült lélekszáma: 320 000 fő." ???
"Csak egy lájkra vagy a fellégezéstől!"

Egyébként jónak tartom a koncepciót, de még mindig nem tudom, hol lehet neten hallgatni.
Jó ha laknak 170-180 ezren a városban...

:)
169 226 :)
 #77745  Szerző: FLaci81

Zoey írta:

Egyébként jónak tartom a koncepciót, de még mindig nem tudom, hol lehet neten hallgatni.
Jó ha laknak 170-180 ezren a városban...

:)
 #77744  Szerző: operator

TG írta:
Zoey írta:
Ez két Miskolc lakossága :D
Egy 0-val elcsúszott, ha nem kettővel :smoke:
 #77741  Szerző: TG

Zoey írta:
Ez két Miskolc lakossága :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 15