RADIOSITE Fórum

• Rádió Oxygeen - Miskolc - 93.1 MHz

#78161  Szerző: Numark

Akkor ennyi erővel lehetne SAM-ot is használni, ami egyben egy jó adáslebonyolító program, és van benne beépített stream alkalmazás, emellé pedig shoutcastot, tapasztalataim szerint az icecast nem annyira stabil, és megbízható.
 #78147  Szerző: LuciFerko

edcast programot ajánlok streamelni, meg kell egy izmos szerver, utóbbit Jimmer tudja biztosítani.
 #78146  Szerző: jimmer

Először is nem árt valami megbízható Internet, gondolom Miskolcon ez annyira nem probléma. Költséghatékonyság szempontjából célszerű annak a gépnek csinálnia az Online streaminget, amelyik a napi 24órás adást is rögzíti. Mivel az alapvetően elméletileg a master jelet kapja meg a keverőről (remélem) így arra kellene tenni valamilyen ingyenes streamelő programot.

Szervert pedig a legegyszerűbb bérelni. Utóbbiban tudok segíteni, van Pesten a bix-ben egy 100MBit szerverünk. Egy névleges összegért tudunk biztosítani számlával. Weboldal hosting, tárhely, email hosting, weboldalkészítés..

Keress emailben és írok részleteket, ez nem a reklám helye :)

viktor@radiosmile.hu

üdv
 #78095  Szerző: Oxygeen931

Jimmer, egyrészt a panaszon túl (ami jogos), a segítségedet kérem: a kérdés az, hogyan tudjuk a legegyszerűbben és a legolcsóbban talpraállítani a streaming-et úgy, hogy legalább 100 felhasználót stabilan bírjon egyszerre. Ezt a többi közösségi hogy csinálja?
Kösz, ha tudsz konkrét ötletet.

Másrészt nem hirdetési felületként szeretném használni az oldalt, a bejegyzés célja az volt, hogy aláhúzzam: arra törekszünk, hogy megtöltsük élő tartalommal a rádiót.
(A boon-t nem szeretem.)
 #78050  Szerző: jimmer

ez mind szép és jó, de egyrészt mivel online nem lehet hallgatni, én innen kiskunnekeresd-ről hiába is szeretném meghallgatni, esélyem sincs, a miskolciaknak pedig nem ezen az amúgy szakmai fórumon kellene hirdetni. Borsod Online, és társai esetleg. vagy nem?!
 #78031  Szerző: Oxygeen931

Az Oxygeen exkluzív interjút készített Presser Gáborral, a Campus Fesztiválon.
A magyar zenei tehetségekről és a fesztiválok környezettudatosságáról is kérdeztük.
(Tudóstó: Tóth Máté)

Hallgasd az Oxygeen-t! Hamarosan Copycon-nal beszélgetünk, de maghallgathatod, hogy mit üzen a rádió hallgatóinak a Desordenpublico, vagy Pataki Attila.

Rádió Oxygeen. Megtöltjük tartalommal a rádiót.
 #77929  Szerző: Oxygeen931

Augusztus 1-étől naponta bemutatunk egy műsort a facebookon.

Most előzetesként:

UNIverzum - Az egyetemek világa, a világ egyetemei
A világ egyetemeiről megszólaltatunk egy-egy hallgatót az egyetemi élettel kapcsolatosan, ...és nem fogjuk kímélni!
 #77873  Szerző: DWC

Zoey írta: Egyébként jónak tartom a koncepciót, de még mindig nem tudom, hol lehet neten hallgatni.
Az ötlet tényleg nem rossz. :) Azért a logót is megdicsérném, szerintem csúcsszuperul néz ki. Viszont a weblap 404, így hallgatni nem sikerült még. Egy biztos, az itt található linken nálam nem szól semmi: http://mikormifm.blogspot.com/2011/03/radiostathu.html
 #77854  Szerző: FLaci81

Oxygeen931 írta:A győri rádiótól teljesen függetlenek vagyunk, de most hogy feldobtad, elgondolkodtam egy koprodukciós munkán...
Az élő adás, a honlap, és a streaming remélem egy hónapon belül beérik.

Fontosnak tartom kiemelni, hogy az Oxygeen mindenki számára nyitott kapu, azaz ha valaki szeretné hozzáadni a tehetségét a rádióhoz, akkor keressen meg minket:

jelentkezz@radiooxygeen.hu

Üdv, P.
A Miskolci Oxygeen-t nem hallgattam még, így nincs róla információm mennyire hallgatható stb, de a győri Oxygen Fm elég jó, szerintem hallgatható és változatos zenék mennek rajta.

Ha Győrbe megyek szinte mindig azt hallgatom.
 #77843  Szerző: Oxygeen931

A győri rádiótól teljesen függetlenek vagyunk, de most hogy feldobtad, elgondolkodtam egy koprodukciós munkán...
Az élő adás, a honlap, és a streaming remélem egy hónapon belül beérik.

Fontosnak tartom kiemelni, hogy az Oxygeen mindenki számára nyitott kapu, azaz ha valaki szeretné hozzáadni a tehetségét a rádióhoz, akkor keressen meg minket:

jelentkezz@radiooxygeen.hu

Üdv, P.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15