RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#77953  Szerző: szemilan

Tomi és Zoli...hát igen :)
Bende Gábort én nem kedveltem igazán. Balogh Tomi jobb, de nem a reggeli műsorba a helye.
Amúgy Somogyi Zolit, Péter Petra helyettesíti éppen.
Kinek mi a véleménye róla?
 #77949  Szerző: viktorio

A Juventus reggeli műsora akkor volt 1 fokkal jobb amikor Bende Gábor benne volt, de őt szépen kirúgták...
Egyébként meg Dénes Tomi és Somogyi Zoli a nyerők...
 #77899  Szerző: Attis

admin írta:
admin írta:A tegnapi vihar megölte a fonyódi 101.3-at.
Már megy, gyors volt. :yes:
Szerintem az a vihar hagyott nyomokat maga után... Nálam alig kivehető jelenleg.
 #77877  Szerző: DWC

csadam írta: 2009-ről '10-re nagyon elcs*szték.zték.
De hallgatták.. és ez számít. (Viszont kezdünk átmenni OFF-ba, de nagyon.)
 #77876  Szerző: csadam

DWC írta:
PooLee írta:Egészen biztos vagyok benne, hogy ha elkezdtek volna Uhrin Benedeket meg Kiszel Tündét is játszani, akkor az lett volna a menő, mert ha a slágeresek csinálják, akkor az jó. És akkor beépültek volna a közízlésbe szépen.
Szépen felépítették maguknak az egészet, amire sokan irigykedtek, innentől meg ismerős a sztori, és át is beszéltük vagy 100x..
2009-ről '10-re nagyon elcs*szték.zték.
 #77874  Szerző: DWC

PooLee írta:Egészen biztos vagyok benne, hogy ha elkezdtek volna Uhrin Benedeket meg Kiszel Tündét is játszani, akkor az lett volna a menő, mert ha a slágeresek csinálják, akkor az jó. És akkor beépültek volna a közízlésbe szépen.
Szépen felépítették maguknak az egészet, amire sokan irigykedtek, innentől meg ismerős a sztori, és át is beszéltük vagy 100x..
 #77871  Szerző: PooLee

Nem azt mondtam, hogy a slágerrádió úgy volt rossz, ahogy volt. Egyértelmű, hogy rengeteg mindenhez értettek, és ez meghozta a gyümölcsét. Sőt, arra, ami az indulásakor volt, azt mondom én is, hogy szuper volt, én is őket hallgattam állandóan. Meggyőződésem, hogy a legtöbben ugyanekkor szerették meg, aztán nem tekertek el. Ennyi. És mivel sokaknak alapvetően mindegy is, hogy mi szól, csak ne legyenek kirívó, fura számok és kész. Azért azonban őket teszem felelőssé, hogy ma Magyarországon nem lehet új zenékkel próbálkozni sehol, mert merev elutasítással találkozunk. (feltételezem, hogy a Rádió1 is azért van fél-egyéves csúszásban, mert nem mer kockáztatni)
Akárhogyis, a slágerrádió össze volt rakva profin, ez tény. Viszont amikor egy rádió csak nyomokban hasonlít rá, az már borzasztó. Például: Csak nyálas, tenyérbemászó, csöpögős, semmitmondó műsorvezetői megszólalások. VAGY Csak ronggyá játszott, unalmas, a popszakma legalját jelentő zeneszámok állandóan ismételve. stb. stb. Szánalmas az erőlködés, amit egyes rádiók csinálnak. Egyszerűen NEM IGAZ, hogy ez volt az egyetlen arculat, zenei világ, amivel hallgatottságot lehetett csinálni. Sőt, mint írtam, meggyőződésem, hogy inkább a megszokás (és persze a nagy lefedettség) eredményezte. Egészen biztos vagyok benne, hogy ha elkezdtek volna Uhrin Benedeket meg Kiszel Tündét is játszani, akkor az lett volna a menő, mert ha a slágeresek csinálják, akkor az jó. És akkor beépültek volna a közízlésbe szépen.
 #77869  Szerző: DWC

DRoland írta: Akkor kérdezem én miért tudott piacvezető lenni sok éven keresztül a Sláger?
Sokat köszönhetett a hatalmas lefedettségének.. Viszont tény, hogy egységesebb volt az arculata, mint sok mostani rádiónak.
 #77864  Szerző: DRoland

PooLee írta:Nekem mindegy, ki lesz, csak az ilyen slágerrádió-majmolók pusztuljanak! Amíg ez nem történik meg, a rádiózás csak hanyatlani fog tovább hazánkban, ezt garantálom.
Akkor kérdezem én miért tudott piacvezető lenni sok éven keresztül a Sláger?
 #77859  Szerző: PooLee

Nekem mindegy, ki lesz, csak az ilyen slágerrádió-majmolók pusztuljanak! Amíg ez nem történik meg, a rádiózás csak hanyatlani fog tovább hazánkban, ezt garantálom.
  • 1
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 260