RADIOSITE Fórum

• Rádió Aktív - Gödöllő - 93.6 MHz

#78970  Szerző: csokie

Odab.sz ez a rádió! Már csak ezt hallgatom a Face helyett, zavart a sok duma a 88.1-en. És Videoton erősítőm az 5 szignálból 2 világít, eddig meg 1 is éppenhogycsak bejött. Tán nem emeltek a teljesítményén? :D
 #78685  Szerző: zenefalo

Isteni uplifting-trancemix megy most! :yeah:
 #78302  Szerző: Mikee0824

DWC írta:
csokie írta:Egész jó ez a megszűnt aktiv936, tegnap este zeneileg odab@sztak nagyon :)
Elég ironikus szituáció ez.
az a kérdés, hogy meddig marad ez? gondolom, hgy csak átmeneti állapot, mint amilyen gyébként már volt jópárszor ezen a frekin. most feltankolják pénzzel a helyi adókat (lásd: nmhh-pénzosztása), meglátjuk, mi lesz:D
 #78245  Szerző: DWC

csokie írta:Egész jó ez a megszűnt aktiv936, tegnap este zeneileg odab@sztak nagyon :)
Elég ironikus szituáció ez.
 #78198  Szerző: csokie

Egész jó ez a megszűnt aktiv936, tegnap este zeneileg odab@sztak nagyon :)
 #77973  Szerző: Chucky

Visszajött.
 #77957  Szerző: Chucky

Máté írta:Most épp nem megy.
Tegnap még szólt, de most moduláció sincs. Szerintem végleg off.
 #77951  Szerző: Máté

Most épp nem megy.
 #77898  Szerző: zenefalo

DWC írta:Én KöKin csíptem el szombaton, a szolnoki vonatra várva. Egy autóiskolás reklám megy a zenék közt; volt, mikor egymás után 2x. Keverésről, zenék megvágásáról szerintem nem is lehet beszélni itt, mert nagyon úgy tűnik, hogy az egész egyszerűen nincs.
Szerintem eladásra vagy döntésre várnak,csak közben a frekvencián valaminek szólnia kell...
 #77878  Szerző: DWC

Én KöKin csíptem el szombaton, a szolnoki vonatra várva. Egy autóiskolás reklám megy a zenék közt; volt, mikor egymás után 2x. Keverésről, zenék megvágásáról szerintem nem is lehet beszélni itt, mert nagyon úgy tűnik, hogy az egész egyszerűen nincs.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15